Sivut

tiistai 7. tammikuuta 2014

Menneillä mehustelua

Mun oikea silmä ja sierain käänsi eilen hanat auki, joten tänään ei taida olla asiaa punttisalille. Tietääkseni kun ei ole mahdollista lähettää pelkkää vasenta puolta kehosta treenailemaan. Onni onnettomuudessa, lomaan on vielä reilut kaksi viikkoa aikaa eli ehtinen sairastaa tän ajoissa pois alta. Jos hyvin käy, se menee alle kymmenessä päivässä ja pääsen voimanaistreeneihinkin suunnitellusti 18. päivä. Pitää vaan malttaa kiltisti pötkötellä ja lepuuttaa :)
Kun nyt on aikaa niin voin mehustella viime viikon treeneillä, joita en ehtinyt aiemmin tänne raportoida. Torstaina oli vuorossa leuanvetoa ja koska en löytänyt haluamaani apukumpparia, tein kokonaan ilman. En saanut kuin muutaman oikean leuan, vaikka fiilis oli tosi hyvä ja vahva. Sen jälkeen piti tyytyä menemään ylös pienellä hypyllä ja tulemaan hitaasti alas. Sekin on ihan hyvä tapa treenata leuanvetolihaksia, jos ei jaksa kunnollisia toistoja vielä vetää. Siihen päälle pistelin vielä kulmasoutua ja hauiskääntöjä sen verran isoilla käppäreillä, että meni vain 8 toiston sarjoja. Seuraavana päivänä tunsin tehneeni - mahtavaa!
Sitä seuraavana päivänä ei enää ollutkaan niin mahtavaa, että edelleen tunsin tehneeni, koska olis pitänyt pystyä tekemään taas ;) Lämmittelin eka soutulaitteessa 10 minsaa ja sit aloin pyöritellä jumppakeppiä, mutta se puuha loppui lyhyeen, kun mua alko pyörryttää ja piti ihan istua alas! Se meni ohi yhtä nopeesti kuin alkoikin, mutta viesti meni perille ja mä muutin treenisuunnitelmia ja tein vain kevyttä olkapääjumppaa kunnon penkkaamisen sijasta. Penkkipunnerrus on siitä jäynä liike, että sitä voi tehdä ihan lahnana maaten ja pelkkiä käsiä käyttäen tai sitten voi käyttää koko kroppaa ja hakea tukea jaloista ja selästä. Ei parane olla yläselkä hellänä, jos tahtoo pitää penkkipaketin kasassa!
Maastavetoakaan ei ole hyvä tehdä yläselkä hellänä, mut onneks se ei enää ollut kipeä sunnuntaina. Vaan eipä mun ruoto täysin palautunutkaan ollut ja taas oli pakko tinkiä. 90 kiloa painoi niin paljon, että otin remmit käyttöön tokaan ja kolmanteen sarjaan, vaikka tätä ennen se on jo useammalla  kerralla noussut suht helposti omin näpein. Alunperin suunnittelin tekeväni yhden sarjan 100 kilollakin, mutta siitäkin tingin ja pysyin 90 kilossa. Mä oon nyt tehnyt mavea 5*5 tyylillä eli esim. sunnuntaina näin: 5*70kg, 5*80kg, 3*5*90kg ja siihen tietty lämppärit alle.
Eilen tuntui taas yläselässä, muttei onneks kovin paljon. Alaselässä tuntui vain ihan vähän, koska oon tehnyt tolla samalla tyylillä jo vähän aikaa eli se ei ollut mikään yllätysrääkki. Aamulla en ollut sen kummemmin nuhaisen oloinen kuin yleensäkään kuivassa sisäilmassa nukutun yön jäljiltä, joten kirmasin iloisena itäiseen satamakaupunkiin vesijuoksemaan Elämyskamelin ihastuttavassa seurassa. Iltaa kohti alkoi nokka vuotaa tavallista enemmän ja oli pakko myöntää, että nuhahan se siinä. Sehän saattoi olla syynä edellisen päivän heikkouteenkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti