Sivut

maanantai 20. tammikuuta 2014

Vähän punottaa...

Työkaverit oli vähän sitä mieltä, että mulla on poksahtanut suoni painoja nostellessa. Ei me kyllä vielä eilen miekkosen kanssa mitään huomattu... Tänä aamuna vasta katsoin peiliin, kun piti kammata naama työkuntoon ja sieltä katsoi takaisin tämmönen:5 kommenttia:

 1. Näyttää sugillaatiolta. Vaaraton pieni sidekalvon alainen verenvuoto, joka ei välttämättä vaadi mitään laukaisevaa tekijää. Et siis ole reväyttänyt silmääsi.

  VastaaPoista
 2. Kyllä se hyvinkin on voinut tulla sun voimailusta. Olen ennenkin nähnyt tällaisia silmiä esiteltävän kun on vähän kyykätty tms. :)

  VastaaPoista
 3. Hehe, just googletin, pitääkö mennä lääkäriin. Jos toi tarvii hoitoa niin olis kiva hoitaa se pois ennen reissuun lähtöä perjantaina.
  Googlekin tosin arveli, ettei tarttis lääkäriä, koska silmä ei ole kipeä, kutiseva tai märkivä ja punaisuus ei ole koko silmässä vaan vain noin 1/3 alueella. En ole edes muistanut koko silmää muulloin kuin äsken suihkusta tullessa, kun mulla on tapana hangata nassua aika rivakasti pyyhkeellä. Siitä se ei tykänny ;)

  VastaaPoista
 4. Sugillaatio näyttää hurjalta, mutta on siis täysin vaaraton, jos silmä on oireeton. Lääkäriä ei tarvitse, jos silmä ei oireile. Ja jos oireilee, ei se johdu sugillaatiosta.

  En sano, että voimailu ei voisi aiheuttaa sugillaatiota, mutta sugillaatio ei tarvitse oikeasti mitään laukaisevaa tekijää. Tässä tapauksessa voidaan selvästi sanoa, että nostelu ei ole sitä aiheuttanut, koska tuon olisi jopa Siippa huomannut eikä ponnistelu repäise verisuonta poikki tuntien päästä. Monet potilaat kertovat aamulla hampaita pestessä todenneensa silmän punaiseksi ilman mitään erityistä syytä.

  VastaaPoista
 5. Kiitoksia online konsultaatiosta :)

  VastaaPoista