Sivut

tiistai 14. tammikuuta 2014

Raskaita tapahtumia odotellessa

Ilmeisesti mä sit olin riittävän terve treenaamaan, koska sunnuntaisesta salista ei tullut mitään seuraamuksia. Edelleen kuitenkin nokka haluaa iltanasoliininsa - kuinkas nopeasti siihen muodostuu riippuvuus?
Tänään kävin salilla vain hinkkaamassa aerobisia laitteita ja tein vähän vatsoja. Nyt pitää pysyä terveenä ja jumittomana, koska lauantaina ollaan menossa Hämeenlinnaan Heavy Eventsille treenailemaan voimamieslajeja! Mä oon käynyt kokeilemassa touhua kahdesti aiemmin, mutta pojat lähtee nyt ekaa kertaa (siis oma siippa ja sen salikaveri). Mä oon niin tohkeissani! :)

Tämmöstä siellä viime kerralla puuhasteltiin. Toivottavasti ens kerrallakin!


3 kommenttia:

 1. Voimanainen :) Hyvä sä!

  Mä tiedän yhden ihmisen, joka on onnistunut tuhoamaan nenänsä liiallisella Nasolinin käytöllä :( Mutta siinä nyt oli vissiin kyseessä todella pitkäaikainen ja jatkuva käyttö :o Että ei ehkä kannata tulla riippuvaiseksi ;)

  VastaaPoista
 2. Nasolin-riippuvuus kehittyy itse asiassa aika nopeasti, huonolla tuurilla viikossa-parissa. Se tarkoittaa sitä, että Nasolin alkaa itse asiassa lisätä tukkoisuutta. Suosittelisin hyvin varovaista käyttöä.

  VastaaPoista
 3. Jaiks! Tänään pitää kyl pärjätä ilman. Varmaan viikko jo mennyt, mut onneks eilen riitti jo pienempi määrä.

  VastaaPoista