Sivut

torstai 1. tammikuuta 2015

Liukuovia uuteen vuoteen

Eilen ja toissapäivänä on ollut täys sisustuhärdelli päällä, kun Inaria-mies kävi asentamassa 8 uutta liukuovea ja vähän hyllyjäkin. Sen jälkeen me asennettiin itse yhteensä 9 ledispottia valaisemaan uusia ovia.

Makuuhuone ennen ja jälkeen:Otin ennen kuvat hyvissä ajoin - lakanatkin on ehtineet vaihtua :) Kuvassa näkyy mun megahieno joululahja: Pesue-pussilakana! Ennen kaappeja oli kolme ja ne oli liian kapeat liukuoville. Oli pakko uusia sisuskalutkin, että saatiin kahden oven kaappi. Leveämmät hyllyt tuntuu ainakin ensivakutelmana järkevämmältä - kamat tuntuu mahtuvan paremmin. Nää on siis mun vaatekaapit.

Eteinen ennen ja jälkeen:Eteisessä oli ennestään tollanen joku surkee halpis muka-liukuovi, joka ei liukunut pahalla tahdollakaan tolla omituisella puisella kiskollaan. Me ei koskaan liikutettu sitä, eikä tota aukkoa olis kuitenkaan saanut kokonaan kiinni, koska tossa oli vain kaksi noita peilejä, eikä ne riittäneet koko aukon leveydelle. Ihme viritys. Mut onneks nyt on kunnollinen :)

Käytävän kaappi ennen ja jälkeen:

Tossa on keskellä kaksi ovea peiliä ja kummallakin reunalla ovi valkoista lasia. Kaapilla on mittaa noin kolme metriä ja sinne otettiin yksi rivi hyllyjä lisää  ja pätkä tankoa pois. Tuli tosi paljon tilaa lisää ja nyt siipan vaatteita voidaan säilyttää paljon väljemmin, jolloin niitä on helpompi käyttää, eikä ottaa aina vain päällimmäistä ;)

Siippa oli tietenkin ihan ahistuksissa kännykkäkameran huonosta kuvanlaadusta, joka ei ollenkaan päästä uusia upeita kaappeja oikeuksiinsa. Se otti järkkärillä kunnolliset after kuvat ja koosti huiman multimediaspektaakkelin. Sitä voi ihailla täällä: http://vimeo.com/115753672


Kaunista vuotta 2015!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti