Sivut

sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Kaksi kuollutta näätää


Voin luottamuksella kertoa, että nyrkkeilyhanskoista puhuttaessa ensimmäinen merkki roskiin heittämisen aiheellisuudesta ei ole rikkonainen ulkonäkö vaan haju, joka ei edes muistuta tien poskeen kuollutta näätää vaan haudasta noussutta, puoliksi mädäntynyttä zombi-näätää!

Olkapää ei lopulta tullutkaan kipeäksi viime viikon kunotnyrkkeilystä, joten tällä viikolla vein siipankin sinne ja sain vähän kovempiakin iskuja ;) Multa ei kovin pahoja tällejä lähtenyt, koska olin eilen combatissa ja perjantaina tyttöjumpassa, jossa tietenkin koko ajan vempataan käsiä ylös-alas askelluksen tahdissa - ihan ku tehtäis vipareita ilman painoja koko ajan! Oli vähän rankka viikonloppu, mutta pakko mikä pakko, kun näyttäis siltä, että toi lauantain combat ei jatku enää kevätkaudella. Ehkä niin on hyväkin, etten joudu kiusaukseen käydä siellä just tälleen ennen nyrkkeilyä...

Kävin myös kokeilemassa Zumbaa, joka ei täyttänyt odotuksia. Vika saattoi olla ohjaajassa, joka ei varsinaisesti ohjannut meitä, jotka ei ennestään tunnettu askeleita. Vakiokävijät kyllä pysyi mukana ja varmaan, jos harrastais paljon tanssia niin olis myös saanut jollain tavalla kiinni ideasta. Luulis nyt kuitenkin, että niille erilaisille perusaskelille olis jotkin nimet, joita vois huutaa aina, kun on sen askeleen aika. Mä tiedänkin perus-jumppa askeleet, kuten v-askel, ristiaskel, sache ja jotain tollasia. Miksei tollasilla tanssillisemmilla tunneilla ole nimiä askelille? Onko niitä niin paljon vai mitä?

Combatissa pääsee ihan kohtuullisesti uuteenkin ohjelmaan mukaan, jos vaan on hyvä ohjaaja, joka koko ajan muistuttaa, mitä seuraavaksi tulee. Kaikille lyönneille ja potkuille on selkeät nimet ja niitä perusjuttuja aina vaan yhdistellään erilaisiksi sarjoiksi. Kuvittelis tanssinkin toimivan jotenkin samalla tavalla, että tietystä perussetistä saa yhdistelemällä kaikkia erilaisia kuvioita. Musta olis kiva käydä jossain tanssillisemmallakin tunnilla, mutta se syö motivaatiota, kun treeni jää niin älyttömän kevyeksi toilailuksi. Pitäis pystyä sitoutumaan yhteen ja samaan tuntiin joka viikko, jotta siellä oppis ne kuviot, mutta mä en ehkä siihen kykene.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti