Sivut

maanantai 12. tammikuuta 2015

Pakkasvihaaja punnertaa

Pakkasella ulos meno on vain pukeutumiskysymys. Mun mielestä talo on sopiva asuste. En halunnut lähteä ulos salille kävelyn vertaa, joten treenailin kotona. Siipan kopteriboksi sai toimittaa korokkeen virkaa ja yhdessä jumppamaton kanssa sen korkeus oli noin 19 cm.Kuvaaja oli yhden toiston myöhässä - oikeasti tein 12 toistoa ja olen siitä aika ylpeä :)
Tuon suorituksen jälkeen voin myös todeta, ettei ainakaan noin matala koroke tee punnerrusta kovinkaan paljon raskaammaksi. Tyrkkäsin puntarin käsien alle ja yläasennossa korokkeen kanssa se näytti 60 kg, ilman koroketta 59 kg. Ala-asennossa lukemaa on aika vaikea nähdä, koska asento on raskas ja katselukulma huono, mutta aika samoissa 68 kilossa se pyöri molemmissa tapauksissa. Puntari toki nostaa käsiä vähän ylemmäs, mutta saman verran molemmissa tapauksissa, joten sillä ei liene merkitystä vertailun kannalta. Puntarilla pitää myös laittaa käden paljon kapeammalle kuin normisti, mutta sekään tuskin vaikuttaa vertailuun.

Ilmeisesti siis pitäis uskaltaa käyttää paljon korkeampaa koroketta. Netissä näkee kuvia, joissa jalat on ihan penkillä! Se tuntuu aika hurjalta, kun jo toi pieni koroke kääntää ranteet selvästi ikävämpään asentoon kuin normipunnerruksessa. Ehkä mä vaan luovun moisesta kikkailusta ja koitan vaan saada pidempää ja pidempää sarjaa rehellistä peruspunnerrusta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti