Sivut

perjantai 30. tammikuuta 2015

Samaan konkurssiin

Mulla on todella paha tapa ajatella, että tässähän tää namunen menee samaan konkurssiin kuin tuo edellinenkin. Siitä pitäis päästä eroon. Jos on jo syönyt töissä perjantaipullan, illallisen jälkeen siipan tuoman korvapuustin ja Pet Detectiveä pelatessa Pirkka jäätelötuutin, se ei millään muotoa merkitse sitä, että toisen tuutin ja pikku suklaapatukan kalorit ei enää lihottais sen enempää. Ihan yhtä paljon ne lihottaa pullan ja jäätelön jälkeen kuin raejuuston ja banaaninkin jälkeen!

Vaikka kuka sanois mitä niin minusta sokeriholismi on hyvin samanlainen riippuvuus kuin alkoholismikin. Niin kauan, kun ei ota tippaakaan, menee ihan hyvin, mutta helvetti on irti heti, jos vähänkin antaa periksi. Sokerikiusausten täydellinen eliminointi elinympäristöstä vaan on ihan hiivatin paljon vaikeampaa kuin alkoholin!

Samaan konkurssiin -ajatusmallista on päästävä eroon!
Ja nyt on syöty jo tarpeeksi yhdelle illalle! Eilisen kyykkäilyn jälkeen reisilihaksiin mahtuukin jonkin verran energiaa, mutta rajansa kaikella. Ens viikolla onkin sitten hyvä sauma testailla maksimeja, kun tää viikonloppu vietetään leppoisasti laiskotellen ja herkutellen pienellä kotimaan matkalla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti