Sivut

torstai 29. tammikuuta 2015

Peppu vinkkaa

Mä oon vähän urheilija vailla lajia. Olis niin kiva, jos mulla olis oikea laji, jossa voisin seurata omia tuloksia. Voimanosto on vain melkein, koska olkapää ei kestä enää kunnon penkkaamista ja kyykyssä en pääse riittävän syvälle millään painoilla. Ei sillä että mä mihinkään kisoihin haluaisin, mutta jos netissä leijuu tuloksillaan niin kyllä niiden pitää olla rehellisiä, eikä vajaita suorituksia!

Ilman painoja pääsen melko syvälle, mutta butt wink on jo selkeä, enkä pitäis tuota turvallisena enää painojen kanssa:20, 40 ja 50 kilolla kyykky jää koko ajan vähän vajaammaksi ja 60 kilolla ollaan tässä:Tärkein syy, miksi en pääse / uskalla yrittää syvemmälle on se tunne, että kaadun, kun iso paino muuttaa kehon painopistettä. Itsesuojeluvaisto iskee paljon ennen voimien loppumista, mutta kyllä tässä 80 kilon nostossa jo voiman puute on isoin tekijä:


Videon kuvaamisen jälkeen siippa vielä kysyi:
 - Mikset mennyt syvempään?
 - No en jaksanut.
 - Mikset sit sanonut niin?
 - No en pystyny puhumaan :D

2 kommenttia:

  1. Meneekö sulla tossa ekassa videossa polvet varpaiden yli? Vai onko se vaan toi videon kuvakulma mikä vääristää kuvaa?

    VastaaPoista
  2. Vaikee sanoa, meneekö ne yli vai vaan tasaan varpaiden kanssa...
    Se on ainakin selvää, että mitä alemmas kyykkyyn menen, sitä edemmäs polvet menee. Niin se vaan on, en mahda mitään, muuten kaadun persiilleni. Ja jos vielä tuosta alemmas pitäis päästä niin kantapäät nousis ylös lattiasta, mikä on suht fine, jos menee kyykkyyn ilman painoja, muttei todellakaan käy laatuun painon kanssa.

    Toi polvien eteenpäin meno on varmaan kans yksi tekijä siinä, miksi en isomman painon kanssa uskalla kyykätä niin alas, kun joku vaisto vaan kieltää menemästä pidemmälle...

    VastaaPoista