Sivut

maanantai 19. lokakuuta 2015

Konkreettisia käsitöitä

Taas oli firman kässäkerhosta paljon iloa ja hyötyä. Sain kokeilla betoniaskartelua äärettömän helposti ja vaivattomasti. Joku voisi jopa sanoa, etten saanut ihan täyttä kokemusta, kun porukka oli jo laittanut työtilat valmiiksi ja sekoittanut kuran siinä vaiheessa, kun itse saavuin paikalle. Mun osuudeksi jäi vaan tuoda omat muotit, rasvata ne ja lapata täyteen betonia. Hakusanalla betoniaskartelu löytyy Kuukkelista lisää tietoa koko prosessista.

Mun eka työ oli tämmönen melkosen mielikuvitukseton muoviseen piparipurkkiin valettu kynttiläpidike. Mutta ainakin se onnistui ja sain pitkästä aikaa antaa äiskälle omin pienin kätösin tehdyn lahjan :)


Meni niinku Strömsössä

Siipalla lähti vähän mopo keulimaan, kun se kuuli tästä aiheesta. Piti mallintaa betoniporsaan muotti!
Siinä oli kaksi 3D-ammattilaista asialla -> karmiva noob fail: Possulin korvat on muotin sisällä niin, ettei niillä ole ulospääsyä keskisauman kautta! Siippa sai miehekkäillä työkaluillaan taisteltua toisen muotin puoliskon irti (ja korvan poikki) mutta toinen puoli on edelleen kiinni possussa. Tossa se nököttää pöydällä tälläkin hetkellä. Ei ole vielä myönnetty lopullista tappiota :D

Ei menny niinku Strömsössä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti