Sivut

keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Yet another kenkäprobleemi

Onnistuin taannoin ostamaan monot, jotka on vähän liian pitkät! Vaikka Eccot on tereveyskengän maineessa, on ne oikeesti aika kapeita. Koko 41 olis varmaan mulle pituudesta sopiva, mutta ostin koon 42, koska luulin niitä sopiviksi. Kunnolla kävellessä kuitenkin huomasin niiden lonksuvan kantapäästä. Google sitten neuvoi hankkimaan tämmöset Taccoslip nahkafyllit kantoihin:



Laitoin ne kenkiin jo keväällä ja sitten en tullutkaan käyttäneeksi noita kenkiä muutamaan kuukauteen. Nyt ne on taas käytössä, mutten enää yhtään muista, miltä ne tuntui ennen. En siis oikein osaa sanoa, onko noi fylllit hyvät vai ei. Kannat lonksuu edelleen vähän ja noi fyllit tuntuu kantappäissä. Eli täydellistä lopputulosta en selvästikään saanut. En ole varma, tuliko edes mitään parannusta... Ne on kiinni tarralla, jota en oikein uskaltais irrottaa, kun en usko sen tarttuvan enää uudestaan. Tyhmä tilanne.

2 kommenttia:

  1. Mä tein just kanssa vastaavan virheen. Tungin vessapaperia kengän kärkeen, niin tilanne parani jonkin verran (enemmän kuin kantafyllingeillä).

    VastaaPoista
  2. Hmm, siinäpä idea seuraavalle kerralle :D

    VastaaPoista