Sivut

tiistai 20. lokakuuta 2015

Rinsessatassut

Rapatessa roiskuu, eikä urheilija tervettä päivää nää, mutta kyllä mulla mielestäni käpäliä kivistää vähän useammin kuin olis tarpeen. Penkissä kipeytyy olkapäät, rinnallevedossa ja kuntonyrkkeilyssä kipeytyy ranteet ja tänään kahvakuulassa teloin kämmentä.
Rinnalleveto kahvakuulalla on sellanen liike, jossa kuula tömähtää varsin tanakasti kyynärvartta vasten ja siitä voi tulla ihan mustelmaakin. Jää nähtäväksi tuleeko mulle, mutta kosketusarat kohdat siinä ainakin on. Eikä siinä mitään, mustelmathan on ihan cool, mutta yhtäkkiä yhdellä toistolla kuula napsahti paljon tavallista kipeämmin käteen. Samaan tyyliin kuin kynärpään kolhasu, joka osuu hermoon. Siitä säteili kipu kämmeneen asti, erityisesti nimettömän sormen kohdalle, enkä pystynyt tekemään sarjaa loppuun. Onneks oltiin jo vikoissa liikkeissä.
Nyt pari tuntia jumpan jälkeen käpälä alkaa tuntua jo normaalilta, mikä lisää uskoa siihen, että osuin vaan johonkin hermoon. Mutta oli sen vaan sen verran epämiellyttävää, etten osaa vielä sanoa, haluanko säännöllisesti riskeerata. Muilta osin olis kyllä kiva käydä silloin tällöin kuugeloimassa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti