Sivut

keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Katti Americano

Hööh, siipalla on sen verran nuhaisa olo, että se jätti salin väliin. Etukäteen harmitti lähteä salille ilman varmistajaa, mutta siellä paikan päällä kävi ilmi, ettei mulla ollut yhtään voimaa. Tein sit saman tien kunnon pitkiä sarjoja kevyemmillä painoilla. Toivon ja odotan voimaviikkoa ens viikolle :)
Voiman puutteen syytä on tietty spekuloitava. Ehkä siipan pöpö on jo mullakin jossain piilossa, vaikkei mulla vielä ole mitään tuntemuksia. Ehkä keskiviikko on jo niin pitkällä työviikolla, että unenpuute vaivaa. Ehkä sillä oli merkitystä, etten ehtinyt juoda tänään normaalisti paljon vettä. Ehkä edelleen epätäydellinen palautuminen selkäpäivän jäljiltä vaikutti penkkipäivän liikkeisiin, vaikkei niitä tasan samoilla lihaksilla tehdäkään...

Tänään päivän hauskin tapaus oli roskiksen vieminen! Jos suomalainen vahingossa sattuu roskakatokseseen naapurin kanssa yhtä aikaa, sanotaan korkeintaan hiljaa hei, katsotaan toisaalle ja luikitaan äkkiä kotiin turvaan. Tänään mä en edes ehtinyt katokseen asti vaan jo 20 metrin päästä edellä menevä mies kysyi "You got some trash there, too?" "Yep." "Let me hold the door for you." Ja jo napsahti Kattikin Americano moodiin ja juteltiin useampi minuutti siinä roskiksen luona. Coloradolainen mies oli tavannut suomalaisen vaimonsa tämän ollessa vaihto-opiskelemassa Jenkeissä. Sen jälkeen mies oli vaihdossa Turun kauppiksessa ja pariskunta asui hulppeassa asunnossa Turun torin ja Aurajoen välissä. Sen jälkeen he ovat asuneet taas Jenkeissä, mutta nyt päättivät myydä kaikki autonsa ja muuttaa Suomeen joksikin aikaa. Vuokrasivat asunnon siltä pariskunnalta, jotka lähti Hollantiin kahden vuoden työkomennukselle. Suomi on hyvä maa, vaikkei täällä vuoria olekaan, kuten kotona Coloradossa. Että ei muuta kuin "Welcome to Finland! See you later!" Siis mä en ikimaailmassa höpöttelis noin paljon suomalaisen naapurin kanssa, mutta jenkit vaan on tollasia, että niitten kanssa on kiva jutella. Suomalaisilta en kehtais udella mitään niitten asioista, mutta toikin jenkki näköjään oli haljeta halusta kertoa tarinansa, joten hyvä kun kysyin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti