Sivut

perjantai 7. syyskuuta 2012

Sormikkaat syyskussa?!?!

Enpä muista usein kaivanneeni sormikkaita jo syyskuussa. Tänään olisin pyöräillessä kaivannut. Enpä kyllä myöskään muista usein pyöräilleeni syyskuussa. Onneksi pyörän selässä en saanut niskaani kunnon sadekuuroa vaan vain pientä "aurinko paistaa ja vettä sattaa" ripottelua...
Elämyskameli oli nimensä mittainen nainen ja tarjoili Stadikka-kauden päättäjäisiksi odotetun elämyksen: vesijuoksusa sateessa. Oli tosi siistiä! 27-asteinen vesi vaan höyrysi viileässä illassa ja sadepisarat loiskahteli veden pinnalla. Siellä oli myös harvinaisen vähän väkeä - kerrankin oli hyvin tilaa joka paikassa.
Just nyt on ihanan rento ja rauhallinen olo, eikä edes syksyn tulo tunnu ahdistavalta. Pulikoiminen tietty aina rentouttaa ja ehkä Stadikan 10-kortin loppuun kuluminen ja kauden tietoinen sulkeminen tekee hyvän mielen. Vois olla paljon tylsempää, jos ei olis varma, oliko tää nyt vika kerta vai ei. Nyt on tyytyväinen ja aikaansaanut olo, kun tuli valmista :)

1 kommentti:

  1. Kiva että viihdyit. Mä en varmaan malta jättää kautta tähän, kun vielä viikon siellä saa pulikoida. Kuutamouinnille en oo koskaan ennen sinne päässyt, ehkä ensi viikolla pitää mennä.

    VastaaPoista