Sivut

tiistai 25. syyskuuta 2012

Tuleepahan vaihtelua treeniohjelmaan

Edelleen selkäosasto yhtä hellänä kuin eilenkin eli ei kannata yrittääkään penkata tänään. Tai voishan sitä kevyillä painoilla, mutta tosimielellä tehdessä siinä tarvii ottaa niin paljon tukea keskivartalosta ja jaloista, ettei vielä irtoa. Puolentoista tunnin kävelylenkki sen sijaan irtosi. Jätin sykärin pois ja tavalliset rintsikat päälle, etten vahingossakaan lähtis juoksemaan ;)
Sain todeta Suomen pisimmän vuodenajan alkaneen, talven. Silloin on liian kylmä lenkkeillä, kun tulee inhasti yhtä aikaa sekä kylmä että kuuma. Kaunis ruskainen metsä vähän lohdutti, mutta kokonaisuutena jäi kyllä miinuksen puolelle lenkkikokemus. Harvoinpa sitä lenkiltä tullessa ketuttaa, vaikka lähtiessä oli ihan hyvällä tuulella. Sitä se talvi teettää.
Niin joo, oli lenkissä se hyvä puoli, että pysyin sen aikaa poissa jääkaapilta. Jälkeenpäin olikin jo sen verran tervehenkinen olo, että teki mieli rahkaa ja mustikoita. Aika paha makeanhimo ollut nyt muutaman päivän. Eipä siinä mitään, kyllä muutaman päivän voi vähän herkutella, mutta jos se meinaa jatkua neljättä päivää niin sille on saatava stoppi!

Ettei menis pelkäks ruikutukseks niin loppukevennyksenä aamulla sängystä löytyneet unilelut.
Arvaatteko kumpi on kumman? ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti