Sivut

tiistai 12. maaliskuuta 2013

Kännykameralaatua

Päivi kyseli eilen kuvia uudesta kotikolosta ja mä selittelin, ettei ole vielä siistiä, eikä mitään. Mutta koskakohan kotona olis oikeasti siistiä ja valmista ja kaikkea? Niinpä sitten yön pimeydessä räpsäsin pari karmeaa kännykuvaa paikoista, joista sain rajattua rojut ulkopuolelle :D

Keittiön kaappien alle on vedetty ledinauha, joka valaisee kivasti välitilan seinää, josta vielä tulee kivan näköinen, kun laitetaan sinne vihreä lasi tylsän valkoisten (ja likaisten) kaakeleiden tilalle. Tasoksi laitettiin Starlight Black kivitaso, jossa on valossa kiilteleviä sattumia, jotka ei tietenkään tässä kuvassa näy:Makuuhuoneen takaseinään lääpittiin helmiäisstucco maalia, josta tuli jännä nihkeä pinta ja epätasaista kiiltelevää kuviota. Seinän yläreunaan vedettiin ledinauha, joka toimii lukulamppuna ja valaisee kiiltelevää seinää kivasti, kuten kuvasta ei oikein näy ;)


Pakko myöntää, että tämmösiin kuviin ei kännykameran laatu oikein riitä. Yleensä rummutan kohtuullisen laadun puolesta, mutta jos haluaa tehdä oikeutta vaikkapa maalin värille ja tekstuurille niin tarvitaan huippulaatua. Paras siis odottaa kunnes siippa suostuu ottamaan kuvia oikealla kamerallaan!

2 kommenttia:

  1. Voi jee, kivalta näyttää. Heti iskin kyllä silmäni tuohon keittiön valaistukseen, ihana :) ! Huoh, kun itelläänkin ois osaamista ja no rahaakin se tarvitsisi, että vois vähän tuunailla tätä kotia. Ehkä enemmän kuitenkin sitä mielikuvitusta vielä ja sisustussilmää... mä en oikein oo semmonen sisustusihminen, mutta kyllä tykkään ihastella muiden virityksiä ja enpä pistäis pahakseni jos joku stailais munkin asunnon uusiks :)

    VastaaPoista
  2. Mullakin on tämmönen perus-insinöörin silmä ja siipalla taas enemmän mielikuvitusta kuin makua, mut onneks siipan sisko vähän auttoi :)
    Meillä on hauskan modernit sukupuoliroolit - muija ravaa puntilla ja äijä tahtoo laittaa kotia :D

    VastaaPoista