Sivut

sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Valmista tuli!

Remontti on tältä erää valmis :)
Jo eilen saatiin listat laitettua, kun mä painostin riittävän hyvän työnlaadun puolesta - toisin kuin siippa ja appiukko, jotka ennen muuttoa teki kahteen pekkaan pelkkää priimaa niin maan hitaasti parin huoneen verran :D
Sanon tältä erää, koska aiotaan vielä tilata vaatekaappeihin liukuovet, taustalasi keittiön välitilaan, ehkä uusi liesituuletin, melko varmasti uusi jääkaappi, joka vaatii pientä justeerausta muihin kaappeihin ja mahdollisesti tehdä saunalle jotain... Tuleekohan tästä ikinä valmista?
Listoituksen lisäksi on siivottu ja laitettu lamppuja ja kasattu siipan uusia työpöytiä, mutta yhtään laatikkoa ei ole saatu purettua - jotenkin näiden rempan langanpäiden solmiminen ja ympäriinsä seilaavan kaman kaitseminen on tuskasen hidasta, eikä tunnu etenevän mihinkään. Onneks tässä ei ole kiire, kun täällä on tätä tilaa 109 neliötä, että mahtuu hyvin elämään ;) ainut kiire oli siinä, että vanha kämppä piti luovuttaa pois määräpäivään mennessä. Siitä kiireen tunteesta on vaan yllättävän vaikee päästä irti ja käsittää, ettei enää tarvii stressata.

Siippaa pyydettiin tänään pelaamaan sulkista, joten mäkin pääsin sillä aikaa salille. Se oli just silleen keskellä päivää, että keskeytti kaiken tekemisen pahimmalla mahdollisella tavalla, mutta olipahan kivaa :) Mitään mainitsemisen arvoisia Suorituksia en tehnyt vaan ihan leppoisasti yläselkä, hauis, vatsat ja kyljet plus kahdessa välissä 10 minsaa juoksumatolla. Nyt kun on ollut telkussa dokkareita, joissa sanotaan lyhyidenkin intervallispurttien nostavan kuntoa hurjasti ja mua aina välillä vaivaa, kun viikossa ei riitä päivät treenata sekä punttia että aerobista tarpeekseni niin ajattelin, ettei varmaan ole haittaakaan tollasesta puntin ja juoksun yhdistelmästä. Tuntui hyvältä ja teen varmaan toistekin. Ehkäpä sitten lumien sulaessa on sen verran pohjakuntoa lenkkeilyyn, ettei tarvii pelkällä kävelyllä aloittaa, kuten viime keväänä :)

2 kommenttia:

  1. Koskas tulee kuvia uudesta kodista, vai onko niitä julkaistu täällä jo jossain, niin että minä en oo huomannut?

    VastaaPoista
  2. Ei ole otettu yhtään kuvia, kun ei ole siistiä vielä. Tavara seilaa ja etsii paikkaansa ja osa laatikoista on purkamatta. Toki pakko kehua, että minä olen kyllä jo purkanut kaikki molempien vaatteet ja kylppäriin, eteiseen ja siivouskaappeihin menevät kamat ;) lähinnä siipan harrasteromuja ja viihde-elektroniikkaa on purkamatta.

    VastaaPoista