Sivut

keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Snägäridieetillä -2kg?

Muistin käydä eilen puntarissa ja muutamaan kertaan piti hieraista unihiekkoja silmistä ennen kuin uskoin lukemat 83,8kg eli 2kg vähemmän kuin ennen remppaa! Painonhallinnan avain on siis siinä, että syö ihan mitä sattuu ja milloin sattuu, mutta pitää myös jumpata rapiat 12 tuntisia päiviä remppatyömaalla ;)
Oikeesti kyllä ajattelin, että tuo taitaa olla lihaksista lähteneitä nesteitä, jotka palautuu heti, kun käyn vähän salilla. Ja niinhän siinä kävikin - tänään taulussa oli jo 84,7kg ja eiköhän se toinenkin kilo sieltä tule, kunhan pääsen jalkojen isoja lihasryhmiä kiusaamaan. Eilen aloittelin aika varovasti rinta-ojentaja-olkapää-setillä, kun tuo treenitauko venyi kolmeen viikkoon! Mulla ei taida olla mitään hullutuskomplekseja, koska en todellakaan pelkää, että olisin tässä kolmessa viikossa ehtinyt menettää huimasti lihasmassa, romahduttaa aerobista kuntoa tai lihoa määrättömästi. Kolmen vuoden päästä taaksepäin katsottuna kolme viikkoa ei ole aika eikä mikään!

Q: Kuinka monta tietokonetta mies tarvitsee mukaansa Microsoft TechDaysiin?
A: Niin monta kuin niitä löytyy. Jos löytyy kolme läppäriä ja yksi tabletti niin kaikki lähtee ja vaimo jää offline koko illaksi. Siksi tämä blogautus ilmestyy vasta tänään :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti