Sivut

maanantai 3. marraskuuta 2014

Punnerruksia voimanostokengissä

Näppärää, kun on saman kokoiset jalat niin voi testailla siipan monoja!

Siippa halusi muuttaa salitreenejään enemmän sulkapalloa tukeviksi nopeusvoimahommiksi ja osti lenkkarit voimanostokenkien tilalle. Mä säälin hylättyjä Karhuja ja olin utelias, saako niistä lisää voimaa nostoihin. Yhden kerran perusteella ei voi vielä vannoa, mutta lupaavalta vaikuttaa. Vedin maasta parhaat sarjat 3*5*90kg ja jalat pysyi maassa kuin juurtuneena. Kerran kun otin asennon niin jalkoja ei tarvinnut enää sen jälkeen ajatella. Lenkkareilla ehkä joskus tarvii vähän säätää ja parannella asentoa. Ehkä, tai sit se oli plaseboa.

Otsikko oli ihan fuulaa - punnersin ilman kenkiä, koska ne painaa ikävästi varpaita aina jalan taittuessa, kuten se tekee joka askeleella sekä punnerrusasennossa. Tästä epämukavuudesta johtuen pitää vielä harkita, otanko nää vakikäyttöön vai en. Nostomukavuus vs. kävelymukavuus. Ainahan voin kärrätä kengät kädessä perille asti ;)

Yllätin itsenikin jaksamalla 15 punnerrusta ekassa sarjassa. Päivän tavoite oli 25 ja kuvittelin joutuvani jakamaan sen kolmeen sarjaan, mutta se menikin kahdessa. Hurraa!

1 kommentti: