Sivut

perjantai 21. marraskuuta 2014

Punnerrushaaste tehty

Facebookissa kiertänyt Punnerrushaaste oli aika tyhmä - sieltä ei tullut koko kolmen viikon aikana yhtään poustia mun news feediin. Ei tuntunut ollenkaan siltä, että olisin mukana jossain porukassa. Punnertelin vaan sisukkaasti yksinäni.
Pointti oli siis punnertaa joka päivä kolmen viikon ajan ja aina 5 punnerrusta enemmän kuin edellisenä päivänä. Ekana päivänä 15 punnerrusta ja tänään vikana päivänä 115. Oikeita punnerruksia tein 60 saakka ja sen jälkeen polvet maassa loppuun. Melkosen jumituksen sai aikaan noin runsas punnertelu ilman välipäiviä.
Nyt aion palautua kunnolla ja sen jälkeen testata, kuinka monta punnerrusta saan putkeen eli oliko tästä treenistä hyötyä. Jo tämän haasteen aikana tein uuden enkan: 20 punnerrusta putkeen. Jos tää on toiminut hyvänä treeninä niin siitä pitäisi vielä parantaa, kun kunnolla palautuneena tekee.

Lueskelin T Nationista jutun aiheesta High Frequency Training, joka on siis juuri sitä, mitä tässä punnerrushaasteessa tehtiin. Jutussa on hyvät perustelut, miksi idea on toimiva. Tässä haasteessa vaan tuli toistoja lisää liian nopeasti. Saatan hyvinkin kokeilla jotain vastaavaa leuanvedon kanssa, mutta lisään toistoja hitaammin ja jään johonkin kohtuulliseen määrään. Punnerruksissa mulle olis varmaan sopinut paremmin jättää määräksi 30 per päivä ja tehdä vaan sitä samaa joka päivä. Ehkäpä teenkin sellasen punnerrusspurtin joku kerta...niitten leuanvetojen jälkeen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti