Sivut

sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Pingis Khan

Siippa on innokas robottiharrastaja, joten tietenkin meidän piti käydä tsekkaamassa tekniikan museon robottinäyttely. Aika pienihän se oli, mutta eipä se mitään maksanutkaan. Esillä oli 3D printteri, robotti-imuri ja -ruohonleikkuri, useampi teollisuusautomaatiorobotti, Segway-tyyppinen henkilökuljetin ja muutama härveli, joita lapset sai itse ohjata. Ei siis mitään yllättävää meille :)

Roboja voi tehdä ihmisläheisemmiksi strategisesti sijoitetuilla pehmoleluilla

Suomalaisen start-up firman härveli

Teollisuusrobo

Entisaikojen huipputeknologiaa

Humanoidirobotti oli aika ressukka

Terapeuttinen hyljerobotti - tän mä tarviin, kun oon vanha ja seniili!

Robojen jälkeen käytiin testaamassa, onko siipan niska jo sulkiskunnossa. On. Ens viikolla se voi sopia pelit helpoimman vastuksensa kanssa. Mahtavaa! Pelailtiin myös pingistä ja kävi ilmi, että siinä mä en ole ihan yhtä kehno kuin sulkiksessa. Sulkiksessa siippa välillä katselee kaihoisasti naapurikenttien tiukkoja pelejä sillä aikaa, kun mä pylleröin pallon perässä kentän perällä ;)
Puhuttiin, että vois käydä pingiksessä toistekin, joten tottakai piti heti tilata kasa välineitä. Siippa on aikoinaan pelannut ihan kilpaa, joten mitkään peruskamat ei kelvanneet hänelle, eikä hänen vaimolleenkaan. Piti siis tilata erikseen se puinen mailan sisusosa ja kumit siihen päälle ja liimaa mailan kasaamiseen ja jotain kumin pesu- ja huolto-ainetta ja tietenkin parhaita ja uusimpia palloja... Eli kohta meillä on paremmat varusteet kuin Pingis Khanilla konsanaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti