Sivut

maanantai 13. toukokuuta 2013

Eikös pitkän tukan pitäis nuorentaa?

Musta kyllä tuntuu, että tää tukka vanhentaa mua. Jotenkin noi alaspäin roikkuvat hiukset vetää kasvonpiirteitäkin alaspäin heti, jos ei hymyile maanisesti... Tikkatukalla näytin pirteämmältä ;)
Näissä peilin kautta otetuissa mulkoilukuvissa näytän ihan yhtä hassulta isokuonoiselta katilta kuin kaikissa muissakin omasta pärstästä ottamissani räpsyissä :D eikä tukka+naama näytä yhtään samalta kuin oikeesti!

Vastaavantyylinen omakuva lyhyellä tukalla, mutta tässä on kyllä meikkiä, mitä noissa muissa ei ole...


Hittolainen, en mä nyt heti tästä pitkästä luovu, kun olen kovalla työllä kasvattanut! Enkä ole edes vielä päässyt nauttimaan ponnarista. Se oli kuitenkin yksi syy kasvatukseen - jos ei jaksa aamulla pestä tukkaa niin sen voi laittaa ponnarille ja näyttää suht ookoolta. Lyhyttä tukkaa ei saanut millään konstilla kelvolliseksi pesemättä ja aina oli pakko laittaa edes jonkin verran, ettei näyttäis mieheltä. Tän pitkän voi vain wash&go ja silti näytän naiselta :)

Siippakin myönsi olevansa mun kanssa ihan samaa mieltä. Mulle sopii paremmin lyhyt tukka. Onneksi se ole niitä miehiä, joille pitkät hiukset on tärkee juttu :)

2 kommenttia:

  1. Totta, lyhyt turkki sopii paremmin sulle :)
    Mutta niin totta, pitkää turkkia ei tarvii pestä koko ajan... Nautiskele turkista, kunnes leikkuutat sen... Miten olis, osa pitkää ja osa lyhyttä ? + räväkkä väri ;)

    VastaaPoista
  2. Joo, mulla on ihan liikaakin ideoita, millä kaikilla tavoilla sitä vois kyniä! Täytyy tarkkaan pohtia kampaajan kanssa, missä järjestyksessä niitä toteutetaan, että riittää tukkaa kaikkiin ;)

    VastaaPoista