Sivut

lauantai 18. toukokuuta 2013

Suklaatiedettä

Hah, Tiede-lehdessäkin on juttua siitä, miten vaikeeta on olla syömättä suklaata tänään, jotta olis hoikempi ensi vuonna:


Juttu jatkuu vielä, mutta tuossa se tärkein pointti jo tuli.
Valitettavasti tieteellinen tutkimus ei vielä ole ehtinyt niin pitkälle, että olis keksitty keino, jolla suklaan saa jätettyä syömättä. Sen sijaan siihen löytyy neuvo, jos lenkille lähteminen tekee tiukkaa: Motivoi itsesi lenkille heti lenkin jälkeen saatavalla hyvällä ololla, äläkä jollain kaukaisella ja abstraktilla terveysvaikutuksella.
Taitaapa olla ihan totta, että mäkin kuntoilen enemmän siksi, että se on kivaa tänään kuin siksi, että se toisi terveyttä joskus hamassa tulevaisuudessa...
Tänään sain vihdoin pyörän renkaat täytettyä ja ketjut rasvattua ja polkasin Stadikalle vesijuoksemaan Elämyskamelin kanssa. Yhessä välissä tajusin hymyileväni kuin puolimielinen, kun tajusin, että olen oppinut pelkäämään sadetta selvästi vähemmän kuin ennen! Vaikka ennusteessa oli sateen uhkaa ja sää oli pilvinen, mä lähdin pyörällä matkaan ja totesin vaan, että pahimmillaan mä voin kastua tai joutua tulemaan kotiin taksilla. Ei kovin paha nakki eli voin hyvin riskeerata ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti