Sivut

lauantai 2. marraskuuta 2013

Kangistunut lenkkeilijä kaipaa valohoitoa

Kaamos koittaa kovasti kaataa Katti Meikäläisen sohvan pohjalle, mutta kaavoihin kangistumisen voima on valtava. Torstainakin lähdin lenkille, kun siippa lähti sulkapalloilemaan, koska niin mä vaan aina teen, enkä keksinyt mitään tekemistä yksin kotonakaan. Pitäiskö hankkia joku muukin harrastus kuin liikunta? Vai onks se vaan hyvä, ettei ole muita hommia kilpailemassa vapaa-ajasta?

Tää viikko oli vähän vähemmän väsynyt kuin edellinen, mutta kaamoksentäyteinen kuitenkin: kahvikupin yllä pilkkimistä, sohvalla lahnailua ja sängyssä virkeenä pyörimistä. Ajattelin toivoa Joulupukilta kirkasvalolamppua. Vai olisko järkevämpää marssia itse heti kauppaan?

Tänään päivä lähti mukavasti käyntiin, kun pääsin aamulenkille ja aurinkokin vähän kurkisteli. Mulle se on aamulenkki, kun lähden klo 11 :) Lenkin jällkeen käytiin lounaalla Bastvikin kartanossa Saunalahdessa ja herramunjee sinne on rakennettu mökki poikineen!!! Oonhan mä jotenkin passiivisesti tiennyt, että sinne rakennetaan, mutta sen näkeminen livenä oli pysäyttävää. Köröttelin siitä ohi bussilla ihan säännöllisesti silloin, kun asuin kotona Kauklahdessa, mutta silloin koko alue oli lähinnä metsää. Muistaakseni vuonna 2001 muutin pois kotoa ja sen jälkeen en ole tainnut Saunalahden ohi mennä... En ollut tajunnutkaan, että vaikka edelleen asun Espoossa, en enää kulje kaikkia samoja reittejä kuin ennen.
Ja se lounas ei ollut hintansa väärti. En suosittele.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti