Sivut

lauantai 9. marraskuuta 2013

Kuuma Katti

Eilen aamulla huonosti nukutun yön jälkeen arvoin, lähdenkö töihin vai jäänkö kipeenä kotiin. Siippa päätti mun puolesta, että en saa mennä tartuttamaan muita. Tää tautihan tuli meille siipan työkaverilta, joka oli töissä kipeenä.
Aamupäivästä istuin vielä reippaana nojatuolissa ja selasin nettiä, mutta aika pian siirryin sohvan kautta sänkyyn kolmen peiton alle hytisemään. 38,26 C oli päivän korkein lukema. Siinä vaiheessa en enää palellut, mutten vielä hikoillutkaan - olin vain kuin kuuma nakki sämpylässään.
Mulle ei läheskään aina nouse kuume. Tää on joku väärinpäin-tauti: kuumeen lisäksi on vähän yskää, muttei laisinkaan räkää, eikä sitä kurkkukipua, joka mulla on yleensä aina se pahin oire. Tai vielähän tässä ehtii, jos en olekaan vielä paranemaan päin, kuten optimistisesti tässä kuvittelen. Eiliseen kuumehorkkaan verratuna vointi on jo huimasti parempi nyt, kun mittari näyttää vain 37,1 C.

2 kommenttia:

  1. Todennäköisesti kyseessä on virustauti, mutta jos ei muutamassa päivässä laske, kannattaa tosiaan mennä lääkäriin. Kuume ja yskä on keuhkokuumeen oireet, siinä on harvoin nuhaa. Influenssaepidemia ei oo vielä varmaankaan alkanut, muuten oisin epäillyt sitä.

    VastaaPoista
  2. Kiitos huolenpidosta. Eiköhän tää tästä. Oikeestaan hyvä, että omin luvin saa pitää 3 päivää saikkua ja sen jälkeen pitää olla lääkärintodistus - ei tarvii pohtia, koska pitää mennä lekuriin. Tää nyt sattu taas tälleen hölmösti viikonlopulle. Maanantaina joudun varmaan taas duuniin.

    VastaaPoista