Sivut

maanantai 18. marraskuuta 2013

Nuori Pumpumkatti

Joulukorttitarvikkeita etsiessäni löysin kaapista vanhoja valokuvia. Tässä 19-vuotias Katti on lomalla Eilatissa ylppäreiden jälkeen kevättalvella 2000. Päässä on ne aidot ja oikeat Pumpumkattilasit, joista mun nikki on peräisin. Tuolla Eilatin reissulla pelattiin hotellin aulassa ampumapeliä ja siippa kommentoi jotain sen tyylistä, että "pum pum Katti ampuu ja sillä on päässä coolit Pumpumkattilasit" ja se nimi jäi elämään :)


Samalla filmillä oli myös tämä kuva, jossa mulla on sattumalta hyvin samantapainen karvoitus päässä kuin tälläkin hetkellä. Ympäri käydään yhteen tullaan siis. En koe muuttuneeni tai vanhentuneeni kovin pahasti - taisin olla jo silloin aika vanhan näköinen ;)


2 kommenttia:

  1. Siitä on nyt tovi aikaa kun olette Eilatissa olleet, mutta kerrohan millainen se oli lomapaikkana. Tyttäreni on lähdössä sinne isänsä kanssa ja muo vähän hirvittää onko siellä turvallista :o

    Ja hyvältä näyttää tuo punertava kiharapehko :) Wautsi :)

    VastaaPoista
  2. Turvallisuustilanne taitaa noilla seuduilla muuttua vuosittain, mutta yleensä toi Israelin eteläosa, jossa Eilat sijaitsee, on turvallinen, vaikka pohjoisessa olis kahinaa. Turismi on niin tärkeä elinkeino siellä, että viimeiseen asti koitettan se turvata. Mun appivanhemmat on lähdössä tonne sunnuntaina - eiköhän se aika turvallinen ole, kun anoppi uskaltaa lähteä ;)
    Sillon kun me käytiin, siellä oli hyvin rauhallinen iltaelämä, eikä alkoholia saanut ihan joka paikasta. Siippa väittää, että sitä sai vain hotelleista, mut mä en muista, kun ei me sillonkaan juotu muuta kuin Coca Colaa :D

    VastaaPoista