Sivut

tiistai 18. joulukuuta 2012

4,5 kertaa viikossa

Vaikkei vuosi vielä olekaan ihan lopussa, laskin jo vähän statseja. Mulla ei ole tietoja ihan vuoden alusta asti, joten ei varmaan haittaa, että lopustakin vähän puuttuu :D
Tänä vuonna viikoilla 8-50 mä olen kuntoillut yhteensä 194 kertaa eli keskimäärin 4,5 kertaa viikossa!
Tuona aikana oli vain yksi viikko, jolla kuntoilin vain kahdesti, koska oltiin pitkä viikonloppu mökillä. Kolmen treenin viikkoja on jonkin verran, nelosia ja vitosia ehdottomasti eniten, kutosakin muutama ja suurimpana määränä seitsemän treeniä viikossa. Se näyttäisi olleen aikataulutuksellisista syistä rankempi viikko, mutta sitä ennen ja sen jälkeen olikin kolmen treenin viikot tasapainottamassa.
Yhtään nollan tai yhden treenin viikkoa ei siis tuohon mahtunut :) En ole ollut kipeenä tai reissussa silleen, että kokonainen viikko olis jäänyt treenittä. Tästä viikosta saattaa vielä tulla eka sellanen, jos huonosti käy. Toivottavasti kuitenkaan ei, kun olo on nyt suht hyvä - koputan puuta!
En mahda mitään, olen ylpeä itsestäni. Hyvää tasaista työskentelyä koko vuosi. Ei tässä pieni flunssatauko mitään hallaa ehdi tehdä, kun on noin hyvä pohjakunto alla :)


1 kommentti:

  1. Kipeenä on parasta tervehtyä. Sä oot ollut kyllä tosi reipas, hienoa!

    VastaaPoista