Sivut

keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Päätös tehty ja heti helpotti

Eilen kehumieni treenimäärien salaisuus on yksinkertainen: Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty.
Mulla on aina olemassa viikkosuunnitelmapohja, jonka perusteella merkkaan treenit kalenteriin etukäteen muiden menojen ympärille. Toki sitten tarpeen tullen sovellan, mutta pelkkä laiskuus ei yleensä riitä syyksi, kun se jo lukee kalessakin ;)

Jo jonkin aikaa olen angstaillut päätöstä, jatkanko kuntonyrkkeilyä ensi vuonna. Tiukasti määrätyt harjoitusajat tuntuu ongelmalliselta, kun olen päässyt tottumaan vapaaseen puntilla käymiseen. Entistä pahemmaksi menee ensi vuonna, kun aikatauluihin pitäis mahduttaa sisustusvimmaisen siipan kanssa K-Raudassa ravaamista ja muuta muuttohommaa...

Rääknäsin, että tällä kaudella kuntonyrkkeilytreenejä oli/on tarjolla 19 kertaa, joista 4 olen missannut muiden menojen takia ja yhden tänään nuhassa. 13 kertaa olen käynyt ja yksi on vielä tulossa, jos lauantaina pystyn jo jumppaamaan. Viime vuonna sali oli kiinni joulusta uuteenvuoteen ja veikkaisin saman toistuvan eli siinä ne tän vuoden nyrkkeilymahdollisuudet sitten oli. Hintaa tällä lystillä oli 160€. Jos keväällä ehtis käydä saman verran niin se olis hinnan puolesta ihan OK sijoitus. Valitettavasti vaan epäilen, etten ehtis ja joku 16€/kerta tuntuu jo aika suolaselta. Punttikselle on kuitenkin vuosimaksu maksettu ja töissä saa spinnata ilmaiseksi - eikä niitä ole sidottu tiettyyn päivään ja aikaan! Alan kallistua nyrkkeilyn lopettamisen kannalle. Voinhan mä mennä sinne uudestaan ens syksynä, jos sit on vähemmän haipakkaa muuten :)

Treenisuunnitelmaksi kaavailin neljän treenin kiertoa, jonka vois käydä läpi keskimäärin kerran viikossa, kulloinkin sopivina päivinä. Viikon viides treeni saa sit olla itsehillintäharjoitus, etten ala ruikuttaa siellä K-Raudassa ;)
 - juoksumatto
 - sali 1: jalat, rinta, ojentajat, olkapäät, vatsa
 - spinu
 - sali 2: selkä, hauis, kyljet, vatsa

Jalat teen sen verran kevyesti, ettei ne kuole tohon treenimäärään ja yläkropan liikkeet tulee mukaan kuvioihin sitä mukaa, kun olkapää antaa myöden. Sounds like a plan!

2 kommenttia:

  1. ...ja eipä aikaakaan, kun on toukokuu ja uimastadion sekä golf muuttavat listaasi taas erilaiseksi!

    VastaaPoista