Sivut

maanantai 23. heinäkuuta 2012

Ilma kuin morsian

Varsinainen Bridezilla, mun ekan lomapäivän kunniaksi :D
Piti mennä golffaamaan entisen duunikaverin kanssa, mut siirrettiin se suosiolla huomiselle. Toivottavasti sit on jo kuivempaa. Korviketekemisenä kävin leikkaamassa äitini tukan ja vähän shoppailemassa. Jos joku luulee golffia kalliiksi lajiksi niin voin kertoa, ettei se ole mitään siihen verrattuna, miten kalliiksi se voisi tulla, kun ei pääsekään golffaamaan ;)
Aika monta tuntia kulutin myös lukemalla Nora Robertsin kirjaa Chasing Fire. Mä tykkään Robertseista kuin kaistapäinen. Ei kai ne oikeesti ole sen kummempia kuin mikään muukaan hömppä, mutta joku sen tyylissä iskee muhun niin, ettei kukaan muu pääse edes lähelle! 172 sivua on nyt vielä jäljellä ja ne pitäis säästää huomiselle, kun se golfkierros on vasta illalla. Plus että varmaan aika pian lähtee jo se loppuhuipennusvaihe, jota ei voi jättää kesken vaan se pitää sit lukea putkeen, vaikka olis jo aamuyö :D
Tän päivän ainoaksi liikunnaksi jäi leuanvetojen harjoittelu. On se vaan ärsyttävän raskasta. Ei meinaa tulokset parantua millään. Kesän paras suoritus oli 6 leukaa putkeen, mutta tänäänkin meni vain 4. Alla oli jo perjantaina punnerrukset, lauantaina leuanvedot ja eilen taas punnerrukset. Huomenna vois lepuuttaa kätösiä, ellen sit innostu vielä punnertamaan aikani kuluksi ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti