Sivut

torstai 5. heinäkuuta 2012

Vasuriflunssa

Elisaamuinen kurkkukipu kehittyi päivän mittaan ihan kunnon flunssaksi vasemmalla puolella. Vasen sierain on tukossa, vuotaa vetistä räkää, on ruvella niistämisestä ja nenän limakalvoa kirveltelee. Myös vasen silmä vuotaa ja on turvoksissa. Oikea silmä ja sierain on suht koht normaalit. Erikoista!
Vaan mainiosti onnistui pelkkä vasen puoli vaivaamaan niin pahasti, etten saanut nukuttua koko yönä. Tiedätte varmaan sen nuhassa nukkumisen vaikeuden, kun henki ei kulje, poskiontelot jomottaa, limaa valuu kurkkuun ja koko ajan pitäis nieleskellä, hyvää asentoa ei löydy, niskat menee jumiin ja päätä alkaa särkeä. Puolen tunnin välein olet hereillä vilkaisemassa kelloa ja aamulla olo on ku zombilla. Ei töihin voi nukkumatta lähteä, vaikka olo paranee selvästi heti, kun nousee pystyasentoon. Jäin sit kotiin ja pyöriskelin sängyssä puol yhteentoista saakka.
Nyt tässä ihmettelen, mitä tämmönen zombi jaksais tehdä koko päivän... Pelkkä torkkuminen pistäis unirytmin liian sekaisin. Kaikki mun harrastukset on liikunnallisia eli ei käy nuhasena. Harmi, että menee näin kaunis kesäpäivä harakoille! Pitää kait kaivaa joku kirja esiin ja koittaa jaksaa keskittyä siihen.

3 kommenttia:

  1. Paranemista! Koita höyryhengitystä ja jos sinulla on sarvikannu tee kevyt suolavesiseos ja käytä =)

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. En mä turhaan ole sairaanhoitajaksi lukenut.. ;)

      Poista