Sivut

torstai 12. heinäkuuta 2012

Katti syö kalaa

Tänään sattui hassu kalapäivä. Töissä oli ruokana Pinaattitäytteinen kalarulla, välipalaksi mupelsin purkin Rainbow tonnikalaa pikantissa tomaattivihanneskastikkeessa ja kotona laitettiin lohikeittoa, jota söin vielä lenkin jälkeen iltapalaksikin :P
Uhkaavan näköisten pilvien takia en uskaltanut lähteä lenkkeilemään kauas kotoa vaan jäin urheilukentälle kiertämään ympyrää kuin hamsteri juoksupyörässä. Sinne käveleminen kesti 8 minuuttia, joten sieltä olis päässyt kaatosateen sattuessa nopeasti kotiin. Sade alkoikin aika pian, mutta jäi onneksi kevyeksi ripsimiseksi. Radalla hölkkäsin ja kävelin vuoronperään aina yhden kierroksen, 2. rataa pitkin, etten vahingossakaan alkaisi laskeskella mitään Cooper-aikoja ;)
Koko reissu oli siis melkein 50/50 hölkkää ja kävelyä ja silti keskisyke oli vain 138. Aika oli 57min. Alussa kävellessä syke ei edes noussut yli 120:n, mutta loppukävelyssä se jo pysyi yli 130:n. Hölkkäpätkillä syke nousi 170 tuntumaan, ekoissa vähän alle ja vikoissa vähän yli. Ihan hyvä intervallisetti siis. Odotan mielenkiinnolla, miten tuo näkyy huomenaamulla Omegawavessa. Golfit ja kävelylenkit on sen verran kevyitä, ettei ne kovin selvästi näy vaan saan aina tulokseksi "Cardiac system is reasonably ready for any level of activity." Sehän on tietty vaan hyvä, koska se tarkoittaa mun olevan niin hyvässä kunnossa, ettei golfin päälle tarvii lepopäivää :)

2 kommenttia:

 1. Tsekkaatko päivittäin Omegawavea vai mikä on logiikkasi sen käytössä? =)

  Itsellä on paha tapa kanssa muuttaa omaa toimintaansa luvuiksi ja varmaan menisi coopperiksi toi ratajuoksu ;D ja ainakin rikkoa entinen enkka 2800 m (juoksin sen 5-6 vuotta sitten kun juokseminen oli intohimo, ennenkun polvet alkoivat rajoittaa toimintaa)

  VastaaPoista
 2. Nooh, en nyt ihan päivittäin, mutta monta kertaa viikossa. Pitäähän siippaa auttaa testaamisessa, varsinkin kun mä oon aika hyvä koekaniini, vaikka itse sanonkin.
  Ensinnäkin oon töissä käytettävyys-hommissa eli voin arvioida sitä puolta ja muutenkin osaan väärinkäyttää ja rikkoa softaa tosi taitavasti ;)
  Toiseks mä oon kuntoillut niin kauan, että olen vihdoin oppinut kuuntelemaan kroppaani, joten osaan jonkin verran arvioida, onko laitteen antamissa tuloksissa järkeä. Onhan se jo aika hyvässä kuosissa, mutta jotain bugeja voi edelleen löytyä. Tänä aamunakin löytyi yksi. Ja sit mä oon löytänyt sieltä muutaman typon ja pari hassua lausetta, joista toisen ne jo muutti, mutta toisesta vielä vääntävät kättä, että onko se hyvä vai ei...
  On se vaan mielenkiintoinen sovellus, kun jaksaa näin kovasti vapaa-ajallakin testailla :)

  VastaaPoista