Sivut

maanantai 30. heinäkuuta 2012

Hölkkähelpotus


Hangon Casinon lounaan (18€!) alkupalat :P
Kävin lenkillä (60 min, avg 142, ylämäet hölkäten) ja nyt on jo parempi mieli, kun sai vähän hikoilla. Jos ei ole hellettä niin pitää sit vaan juosta kunnes tulee hiki ;)
Tulinpa ajatelleeksi, että koko reissu olis varmaan ollut musta ihan kiva, jos siippa olis ajanut. Mä ajoin koko matkan ja mun mielestä ajaminen on tyhmää puuhaa. En voi käsittää, että jotkut (miehet) vallan tykkää ajamisesta. Siippa ei ihan tykkää, mut se on sen mielestä ookoo. Nyt se vaan nukkui kotimatkan, joten en voinut komentaa sitä rattiin, kun mun henkikulta on kuitenkin aika kallis ;) Normaalisti meillä on diili, että ajetaan puoliksi, ettei mun ajotaidot pääse ruostumaan.
Hangossa siippa erehtyi viemään mut Sportiaan. Nyt on oikeesti lähellä, että Luottokunta sulkee mun Visan, kun sillä on osteltu epäilyttävän paljon Puma-toppeja ;) taas kaksi plus yhdet pökät. Mutku ne oli niin mageet! Ensinnäki löysin näiden hetki sitten ostettujen shortsien kanssa kuuluvan paidan - siis oikeesti se oli tasan saman värinen ja siinä oli sama pikku koristelogo. Toiseks löysin aivan ihanat lökäpökät ja siippa lähes pakotti mut ostamaan niitten kanssa kuuluvan topin, vaikka itse vähän epäröin, kun se oli niin masumakkarat paljastavan tiukka. Ilmeisesti toi ukko tahtoo käydä salilla makkarankuoreen pukeutunnen naisen kanssa ;)
Voitte uskoa, että koitan saada näistäkin löydöistä valokuvia tänne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti