Sivut

keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Pah, Suomen kesä!

Niin vähäluminen, että erehdyin pyörän selkään parina päivänä ja nyt heräsin kurkkukipuun. Heti kun ei tuu hiki niin tulee flunssa! Ensimmäinen ajatus aamulla herätessä oli "Voi perseensuti!" ja heti toinen "Mitenkähän tää näkyy Omegawave-mittauksessa?" Ja eiku mittamaan!
Tuomio oli Time to slow down. Normaalisti mun leposyke on 55-60, mutta nyt se oli 72. Laite sanoi, että mulla on stressiä, "adaptation reserves" on matalalla, enkä ole palautunut. Pelkkien edellisten päivien treenien perusteella (siis ilman nuhan vaikutusta) olisin odottanut jotain sen suuntaista, etten ole täydellisesti palautunut, mutta stressiä ei juurikaan ole ja "adaptation reserves" olis vähintään kohtalaiset eli jotain peruskuntotreeniä vois tehdä. Nuhan ansiosta tulos kuitenkin tippui, eikä tänään auta muu kuin lepuutella ja toivoa, että se nujertaa pöpöt :)

5 kommenttia:

 1. Onko sulla oma omegawave mittauslaite hankittuna? paljon maksaa ja mistä hankit?

  VastaaPoista
 2. Eiku se on lainassa tuotekehitystarkoituksessa... Sen hinta taitaa olla aika hurja, ammattiurheilijoille suunnattu. Mut niiltä on tulossa kuluttajaversio tänä vuonna. Siinä on mittavyö ja kännykkäsofta ja sen hinta lienee oleva 100-200e. Sen verran voi jo pulittaakin, jos vakavissaan reenaa triathlonia tms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei =) Ihan vaan kiinnostaa noi mittarit, joilla näkee kehossa tapahtuvia muutoksia yms. =)

   Poista
 3. Miula tuli heti kumma tunne kurkkuun kun aloin pyöräilemään ja liikkumaan muutenkin enemmän. Jatkoin sit kuitenki lenkkejä ku muita oireita ei tullut kestonenänvalumisen lisäksi ja tuo kumma tunne kurkussa jäi pois. Onneks. Ois kyllä syöny motivaatiota jos heti oisin tullu kipeeks.

  VastaaPoista
 4. Liikunnan aloittaminen voi olla kropalle aika shokki, etenkin jos ei aloita tosi tosi kevyesti ja varovasti.
  Mulla oli kai sit liian vähän päällä, kun ei tullut edes hiki, ja mun kurkku on aina ollut tosi herkkä. Horoskooppiin en usko, mutta siinä se on kyllä oikeassa, että kurkku on härän heikko kohta ;)

  VastaaPoista