Sivut

tiistai 30. huhtikuuta 2013

11 kysymystä

Sain haasteen PäiviltäHaasteen tarkoitus on löytää uusia blogeja ja auttaa huomaamaan heitä joilla on alle 200 lukijaa.


 1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään.
 2. Pitää vastata myös haastajan 11 kysymykseen.
 3. Haastetun pitää keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille.
 4. Heidän pitää valita 11 bloggaajaa jolla on alle 200 lukijaa.
 5. Sinun pitää kertoa kenet olet haastanut.
 6. Ei takaisin haastamista.

11 faktaa minusta
1. Tykkään uimisesta ja kylpylöistä, mutta kotiin en halua kylpyammetta. Täällä uudessa kodissa ollut amme myytiin pois, jotta sen viemä tila saatiin pyykin kuivaus käyttöön.

2. Tykkään peilailla ja Caribian katossa olevat peilit oli iso hitti


3. Tykkään eläimistä ja olen niin sinnikäs rapsuttelija, että moni koirakin kyllästyy rapsutusten vastaanottamiseen ennen kuin mä kyllästyn hauvan rapsutteluun!

4. Olen kuitenkin realisti ja ymmärrän, että koirat ja katossa olevat peilit on kivoja muualla, mutta omaksi en niitä tällä hetkellä halua, koska mulla ei ole aikaa ja intoa pitää niistä huolta

5. Mä kirjottelen tänne about kaikki julkaisukelpoiset jutut mun elämästä, joten on aika vaikea keksiä 11 asiaa kerrallaan. Vaikka varmaan on paljon sellasia pikkujuttuja, joita ei tule ajatelleeksikaan, kuten vaikka se, että olen paljasjalkainen espoolainen.

6. Olin vaihto-oppilaana Jenkeissä, Michiganissa, lukion ekan ja tokan välissä.

7. Mullakin on kaappi täynnä vaatteita, muttei mitään päälle pantavaa. Olen kaavaillut sellasta T-paitakierrosta, että käytän jokaista kaapista löytyvää T-paitaa kerran ja heitän pois ne, joita en halua enää käyttää.

8. Siippa haluis ostaa kuivausrummun, koska se haluaa kaikki maailman sähköllä toimivat laitteet, mutta mä olen meidän pyykkivastaava, enkä mä huoli sellasta, koska melkein kaikissa vaatteissa on lycraa ja niissä lukee, ettei niitä saa laittaa kuivausrumpuun. Jenkkilomalla kuivasurumpu kutisti pilalle yhden mun tosi kivan paidan, enkä mä todellakaan halua ottaa mitään riskejä mun vaatteiden kanssa. En tykkää shoppailusta niin paljon, että haluisin olla nykyistä useammin ostoksilla, etenkin kun sopivien vaatteiden löytäminen ei aina ole ihan helppoa.

9. En tykkää viinistä, paitsi kuohuviinistä. Valkkaria pystyn juomaan, mutta punkku on ihan pahaa. Alkoholia juon melko harvoin, koska se ei ole kovin hyvää. Mieluummin syön herkkuja :) Jos kuitenkin juon niin mieluiten siideriä, Bacardi breezeriä, drinksuja, sitä skumppaa tai lonkeroa.

10. Mun peruskoulun päästötodistuksen lukuaineiden keskiarvo oli 9,6. Nörä mikä nörä.

11. Mä luen blogeja RSS feedinä. Ennen käytin Google Readeria, mutta kun ne ilmoitti lopettavansa, vaihdoin Feedlyyn. En siis läheskään aina käy blogin sivuilla lukemassa, joten mä en näe blogien omia graffoja, enkä mä näy kävijälaskureissa. Saatan stalkata sinunkin blogiasi, etkä huomaa mitään ;)


Päivin kysymykset:

1. Elämäsi tärkein ihminen ja / tai asia?
Siippa, terveys ja interweb. Saako sanoa kolme, jos yks on tollanen klisee kuin terveys?

2. Onko sinulla tatuointeja ja / tai lävistyksiä? Jos on niin miksi?
Korvikset on, koska kypsässä 27 vuoden iässä halusin vähän blingiä ja luotin, ettei se voi paljon sattua, kun niin monille pikkutytöillekin laitetaan reiät korviin!

3. Kuka määrää kaapin paikan?
Tjaah, saattaapi olla, että meillä kumpikin kuvittelee määräävänsä ja välillä väännetään tiukastikin ;)

4. Työ jota et ikinä voisi kuvitella tekeväsi ja miksi?
Minkä tahansa ajoneuvon kuljettaja. Inhoan ajamista. Se on vaikeaa ja pelottavaa. Siinä on kaksi kallista asiaa koko ajan vaarassa: henki ja auto.

5. Mitä vihaat eniten? 
Nälkää tai kylmää, en osaa päättää kumpaa. Mutta koska tuossa ei ole mitään erikoista niin kerron myös, etten voi sietää sinappia enkä kaljaa. Niistäkään en osaa päättää, kumpi on pahempaa. 

6. Mitä muuttaisit itsessäsi?
Ylipainon muuttaisin normaalipainoksi, jos sen vois vaan tilata netistä, mutta oikeesti pitäis syödä vähemmän ja nähdä nälkää, joten en sitä tee. Parempi muutos vois olla se, etten olis niin sietämättömän kiukkuinen nälkäisenä - sehän vois jopa johtaa laihtumiseen, jos nälkä ei olis niin persiistä ;)

7. Oletko parisuhdeihminen?
Siipan kanssa on pidetty yhtä kohta 14 vuotta, joten tavallaan kai olen. Toisaalta musta tuntuu, että se oli aika sattumaa, että löysin pitkäaikaisen suhteen jo 19-vuotiaana. Sitä ennen mulla ei ollut vakituisia poikaystäviä, enkä ole pitänyt itseäni parisuhdeihmisenä samalla tavalla kuin jotkut sellaiset ihmiset, jotka ei vaan pysty olemaan sinkkuna. Mä mielestäni pystyisin, mutta sattumalta en ole ollut.

8. Mitä lapset merkitsevät sinulle?
Ei oikein mitään. Ei oo mun juttu.

9. Suurin intohimosi?
En oikein tiedä, onko mulla mitään suurta intohimoa... Ehkä se onkin syynä siihen, että elämä tuntuu aika tylsältä ja arkiselta. Pitäis löytää joku intohimo!

10. Mitä sellaista olet tehnyt elämässäsi josta olet ylpeä?
Olenhan mä ylpeä sellasista saavutuksista kuin hyvä menestys koulussa ja töissä ja hyvät tulokset salilla (pena 80kg ja mave 120kg :) mutta jotenkin mikään ei nyt just tällä hetkellä ole silleen akuuttina mielessä. Pienemmässä mittakaavassa olen ylpeä jokaisesta päivästä, jolloin en syö suklaata ;)

11. Mitä aijot tehdä seuraavaksi?
Taktisesti unohtaa kohdat 3-6 ja ajastaa tän blogautuksen julkistumaan huomenna :D Sen jälkeen laitan pyykit kuivumaan, leikkaan varpaankynnet ja varmaan katson telkkua, jos siippakin katsoo.

Hauskaa Wappua!!!

1 kommentti:

  1. :) Jee hauskaa vappua sinnekin :) Usko tai älä, myös mä olen ollut / olen nörtti. Munkin päästötodistus hipoi kymppiä :D haha, uskokoon ken tahtoo ;) mutta totta se on!

    VastaaPoista