Sivut

keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Kevättä rinnuksilla

Ilmeisesti mä oon ollut aika tiukasti housulinjalla, kun en ehtinyt kuin ommella yhden mekon ja ostaa yhden hameen ja jo oli siippa kyselemässä, mikä hameinnostus mulla yhtäkkiä on :D Ehkä mulla on kevättä rinnassa, ehkä olen kesämekkomainosten uhri, ehkä olen vaan niin syvästi pettynyt housuihin... Ostin eilen pinkin Esprit farkkuhameen:


Jännä ilmiö, että aika tiukka ja pieni hame pukee mua parhaiten. Luulis, että väljempi malli piilottais runsaita muotoja ja tasottais ylä- ja alakropan välistä kokoeroa just hyvin, mutta ei. Leveähelmaiset hameet lihottaa mua. Kai se on sit se, kun se tasoittaa värään suuntaan, kasvattamalla alakroppaa, kun mun pitäis pukeutua niin, että yläkroppa näyttää pienemmältä.

Siipan Nomot tuli eilen ja you guessed it, ne sopii täydellisesti. I'm happy for you - but I hate you. Katkeraa. Miesten farkuissa on tietty niin löysä istuvuus, että jos niistä sit tuleekin pari senttiä aiottua pienemmät niin ne mahtuu edelleen päälle. Naisille tavoitteena on just eikä melkein, jolloin parin sentin heitto ei enää olekaan OK.

2 kommenttia: