Sivut

maanantai 8. huhtikuuta 2013

Onneks se ei haise!

Tilasin interweebiosta jumppamaton, että pystyisin venyttelemään kotona. Salilla tulee ihan kivasti venyteltyä, mutta kesällä olis tarkoitus lenkkeillä enemmän ja bodailla vähemmän, mikä usein johtaa venyttelyn hälyttävään vähentymiseen. Elämyskameli pelotteli kokemuksillaan viemärinhajuisesta jumppamatosta, mutta mulla kävi tuuri - tää on hajuton yksilö :)
Nyt olis syytä hetimmiten siirtää ahteri nojatuolista tohon matolle, koska jalat on ihan pökkelönä eilisestä kyykkäilystä! Varvas oli siis sen verran parempi, että pääsin salille, vaikka olo oli kuin pöhöttyneellä vesipuhvelilla. Jalat oli niin turvoksissa, että kenkiä sai kiskoa oikein voimalla jalkaan ja lenkkarit piti sitoa normaalia löysemmälle. En tiedä, kumpi oli ensin, turvonneet kintut vai kynsivallin tulehdus, mutta voin kuvitella kumman tahansa olevan syy ja seuraus toisilleen. Tänään on jo selvästi parempi tilanne molemmilta osin :)

1 kommentti:

  1. Kerrassaan hyvä tuuri! Mä en ole hennonut sitten kuitenkaan edes heittää sitä haisulia pois. Tuolla se sängyn alla hermeettisessä muovikääreessä on maannut jo vuoden. Ehkä pitäisi ryhtyä.

    VastaaPoista