Sivut

maanantai 15. huhtikuuta 2013

Haaste: viikon menu

Sain Outilta viikon menu haasteen:
kuvaa viikon ajan kaikki tekemäsi ruoka (jos et muista kuvata niin mainitse päivän kohdalla mitä teit)
jos ruoka on tosi herkku ja haluat jakaa reseptin niin hyvä juttu
7 ruokaa siis ja lisäksi vinkki johonkin helppoon jälkkäriin “Viikon vinkki”
kerro keneltä haasteen sait ja jaa haaste vapaasti ainakin viidelle blogiystävällesi.
laita postauksen otsikoksi: Haaste: viikon menu
Tää tuli oikein hyvää saumaan, sillä nyt olikin sopiva hetki vähän siivota syömisiä. Koska sehän on selvä, että syömiset pysyy paljon nätimpinä, kun ne pitää tunnustaa jollekin ulkopuoliselle ja jo pelkkä ylös kirjaaminen vähentää syömistä, kun ei sen kirjaamisen vaivan takia viitsi syödä ihan niin paljon kaikkea erilaista ;)
Remontin ja muuton ja sen sellaisen jäljiltä oli jäänyt aika paha putki päälle. Kohta puolestaan puskee synttäreitä ja Vappua ja sen sellaista, mutta viime viikolla ei ollut mitään tekosyitä. Eikä muuten olis tällä viikollakaan, jos vaikka sais hyvän putken jatkumaan...

Arkiaamupala: turkkilainen jugurtti ja hunaja tai hillo plus kahvi: Maanantaina työpaikkaruokala tarjosi turskaa ja kumppaneita kuvan mukaan:Tyypillinen välipala:


Kotona mupellettiin siipan edellisenä päivänä kokkailemaa maukasta jauheliha-kanttarelli-soossia:Iltapalaksi riisikakkuja peanut butterilla ja banaani:
Tiistaina otin töissä purjo-lohileikettä:Töiden jälkeen hamusin hetulaani Hesen BBQ kana-pekoni-hampparin Spite zerolla ja miniporkkanoilla sillä tekosyyllä, että taloyhtiön yhtiökokous alkoi klo 18, jota ennen ei muutakaan ehdi ;)


Keskiviikkona sain töissä curry-kanapataa:Töiden jälkeen Chicosilla Black jack chicken annos:
Torstaina oli töissä taas kalaa - tällä kertaa juustoista sellaista:Patukkamaistiaisia (hyviä oli):Kotona söin Kokkikartanon kana-pekonipastaa ja raejuustoa ja porkkanaa - kuvaamatta, koska se näytti niin rumalta :D


Perjantaina töissä oli tipuntissiä nimelllä tandooribroileria:Ja illalla kotona taas kanaa, Pizza Expressin kanasalaatin muodossa:Lauantaina näköjään pääsi tää homma vähän unohtumaan... Salin jälkeen hampsittiin nälkäämme kaupan lämminruokatiskistä ostettuja ribsejä sekä keitettyä perunaa. Iltaruuaksi söin pakastepinaattikeiton raejuustolla. Ja myönnettän se nyt saman unohduksen piikkiin: jäätelöä lakukastikkeella :)

Sunnuntaina muistin taas kuvata. Katti syö kalaa :)


Ja possua ja rehuja:


Kuten näette, työpaikkaruokala on mun ruokavaliossa ratkaisevassa asemassa. Onneks siellä on yleensä hyvä rehuvalikoima ja melko terveelliset antimet. Viikkoon mahtui kolme siipan laittamaa ruokaa, kaikki viikonloppuna tehtyjä. Se on meille aika tyypillistä, ettei arkena ehdi, jaksa, viitsi, halua käyttää vapaa-aikaa ruuanlaittoon. Haluaisin silti uskoa, että kolme itselaitettua ruokaa viikossa on alle pitkän ajan keskiarvon...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti