Sivut

maanantai 1. huhtikuuta 2013

Selvisinkö?

Joko rohkenen sanoa selvinneeni päivästä menemättä höplään?
Huonot aprillipilat tunnistaa heti huijaukseksi, koska ne on niin uskomattomia. Tai jos joku on uskottava niin sekin on helposti vain huono. Ei paljon olis järkee mun aprillata tässä, että tein uuden mave-enkan 130 kg tänään. Toki moni varmaan uskois, koska se olis ihan realistinen väite, mutta mitä hauskaa siinä olis?
Oikeesti tein 100 kilolla 5 sarjaa, joissa kaikissa 3 toistoa. Jälkiviisaana helppo sanoa, että olis pitänyt suoraan yrittää sitä 5x5:ttä, mutta itseluottamus ei riittänyt. Teen sen sit seuraavalla kerralla, kun on vahva fiilis ja raskaan maven aika :)

2 kommenttia:

  1. Eiks ookkin jännä, että joskus vaan homma voi olla niin päästä kiinni. Itse olen toisinaan ylittänyt itseni ihan vain sillä, että olen psyykannut itseni siihen, että nyt kyllä lähtee :D Tsemppistä treeneihin :)

    VastaaPoista
  2. Tosi on! Mulla on useimmiten päästä kiinni nää hommat. Positiivisena puolena tässä on se, ettei tule revittyä itseä rikki liian isoilla painoilla, kuten vois käydä, jos itseluottamus oliskin suurempi kuin voimat :)
    Kiits! Ja sulle kans!

    VastaaPoista