Sivut

lauantai 6. huhtikuuta 2013

Intiaanipäällikkö Punavarvas

Yllättävän paljon rampauttaa kipeä varvas. Vasemman isovarpaan kynnen viereen turposi eilen kipeä ja punainen kohta, joka vaikuttaisi muuten sisäänkasvaneelta kynneltä, paitsi se ei ole siellä kynnen kärjessä vaan lähempänä kynnen juurta. Kävellessä siihen sattuu, kun paino siirtyy päkijälle/varpaille, joten juoksumatto oli ehdottomasti pois laskuista tänään. Soutulaitteessa ja crossarilla siihen sattui vähän, mutta oli kuitenkin siedettävää. Huomasin varovani sitä ja liikeradat oli vähän tavallisesta poikkeavat. Voin hyvin kuvitella, miten loukkaantumisen kanssa treenaavaa urheiluhullu aiheuttaa itselleen uusia ongelmia ja rasitusvammoja kenkkaamalla hassuissa asennoissa.
Toivottavasti toi nyt paranee huomiseksi! Viikonloppu on kuitenkin urheilun prime time, eikä silloin millään malta pitää ylimääräistä lepopäivää jonkun pottuvarpaan takia. Todennäköisesti olen just niin urheiluhullu, että lähden kyykkämään ja rikon itseni varvasta varoessani ;)
Arkisin olen joskus malttanut pitää ylimääräisen rötväilypäivän, jos on väsyttänyt - kertoo hän äärimmäisen ylpeänä :D Tänäänkin väsytti ja oli onkimatomainen olo, mutta henkisesti hinku salille oli kova. Siispä menin. Sinne tuli pääsiäisen tienoilla tämmönen Queenax härdellisysteemi, jossa vois tehdä vaikka mitä funktionaalista treeniä, jos vaan jaksais googlettaa hyviä liikkeitä. Vinkkejä otetaan vastaan!
Sen seuraksi tuli myös muutama erivahvuinen vastuskuminauha, mikä on mulle extra-jee, koska nyt ei tarvii kuljettaa omaa kumpparia mukana ja voin vaihdella avustuksen määrää leuanvetoharjoituksissa. Tänään räpistelin ensin kokonaan ilman ja sen jälkeen vuoronperään kolmella eri vahvuisella kumpparilla. Kaukana ovat ne ajat, kun sain tehtyä 6 leukaa ilman apuja :( Mutta kai ne voimat nopeesti palautuu, jos olkapää nyt pysyy kunnossa. Eikös siinä ollut joku lihasmuisti-juttu, että jos on joskus ollut hyvässä kunnossa niin uudestaan pääsee kuntoon helpommin kuin ekalla kerralla? Luotan tähän :D

2 kommenttia:

  1. Todennäköisesti kyse on kynsivallintulehduksesta. Kipeähän semmoinen on. Voi liittyä myös sisäänkasvaneeseen varpaankynteen. Toivottavasti väistyy!

    VastaaPoista
  2. Voihan varvas. Kyllä tuollainen estää tehokkaasti liikkumista.

    Hei minulla on sinulle ruokahaaste blogissa. :)

    VastaaPoista