Sivut

lauantai 13. huhtikuuta 2013

Pena is back!

Tein penaa ekaa kertaa moneen kuukauteen, eikä sattunut olkapäähän, eikä ollut muitakaan ongelmia :)
En tietenkään lähtenyt repimään isoilla painoilla - tein vain kevyesti 5*12 toistoa 40 kilolla ja kiinnitin erityisen paljon huomiota hyvään tekniikkaan ja oikeaan liikerataan. Siippakin kävi tsekkaamassa, että näytti hyvältä.
Mietin tehdessäni tätä Tucking your elbows vinkkiä sekä hierojan neuvoa kuvitella, että väännän tangon poikki, ja totesin molempien ohjaavan samanlaiseen asentoon/liikerataan. Kun samaa vinkkiä kuulee monesta lähteestä, tuntuu todennäköisemmältä, että se on hyvä vinkki ja toimii oikeasti. Molempien vinkkien pointtina siis oli tehdä penasta hellempää olkapäille, jotta välttyisi vammoilta. Täytyy pitää mielessä jatkossakin :)

Eilen kävin Nomolla valittamassa farkuista ja se meni oikein asiallisesti ja ystävällisesti. Myyjä pyysi vetämään farkut jalkaan ja hänkin oli heti sitä mieltä, että pielessähän nuo ovat. En siis joutunut yhtään selittelemään, vakuuttelemaan, perustelemaan tai muuta inhottavaa. Jäi sellanen fiilis, että tätä taitaa käydä todella usein. Myyjälle reklamaatio tuntui olevan aivan business as usual. Mulle tehdään kokonaan uudet farkut korjatuilla mitoilla, mutta edessä on uusi täysi odotusaika. Jos ne sitten sopii, mikä ei tietenkään ole varmaa, niin toimitusaika pyöristyy mun mielessä puoleen vuoteen. Tein tilauksen 30.1. ja jos saisin tuotteen Juhannukseksi niin todellisuudessa se on vähän vajaa viisi kuukautta - liian pitkä aika. Olettaisin ihmisten useimmiten ostavan vaatteita tarpeeseen ja tarve ei kyllä anna noin pitkää ennakkovaroitusta. Nykyisellään toi noitten bisnesmalli ei voi kannattaa. Toivottavasti ne saa prosessit ja tuotteen kuntoon, koska tolle konseptille on kyllä tilausta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti