Sivut

maanantai 29. huhtikuuta 2013

Köh, köh!

33 vuotta mittarissa ja joka paikkaa kolottaa. Perjantaisen maven ja lauantaisen penkin tuhot tuntuu edelleen lihaksissa + lisukkeena köhää ja päänsärky. Pakko uskoa tän johtuvan flunssanpoikasesta, eikä ikävuosista! Kurkkukipu meni ohi nopsaan, mutta ilmeisesti jotain jäi jäljelle ja se jokin ei ihan tykännyt kylpyläreissusta... Keväällä flunssaa on niin vaikee erottaa allergiasta, mutta kai se on taas pakko uskoa, ettei tänään ole asiaa lenkkipoluille. Mulla on sellanen periaate, että buranan voimalla ei urheilla - jos on niin kipee, että tarvii lääkettä niin ei ole kuntoilukunnossa.

Turun retki oli onnistunut ja köhätön. Syötiin ja juotiin ja puljattiin ja muutaman kuvankin räpsin :)
Kreisi pyöreä talo ja iso ankkapossu:


Tän neukkarin nimestä päättelimme, että ankkapossun nimi on Posankka:


Siippa päätteli markkinointikonsultin krapulaisen ajatuksenjuoksun menneen kutakuinkin näin: "siellä lilluu vedessä kännisiä ääliöitä örveltämässä ja kaakattamassa - maskotit on aina eläimiä niin miten nää vois yhdistää? - hei tehdään siitä Posankka!"

Siellä oli joku Autoliiton tapahtuma myös:


Käytiin salilla, ensin kuvaamassa ja sitten vähän treenaamassakin:Huono-onninen neukkari ja jääpalakone käytävällä, jos meinaa tunnelma kuumentua ja palaveri mennä ihan päin brinkkalaa:


Akvaario-mahtavuuttakin oli:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti