Sivut

lauantai 12. huhtikuuta 2014

Kiusallinen paikannusvirhe

Punttipirkko pinkoo: viikko 7, päivä 1


Epäilen kyllä, ettei kukaan pystyis näkemään eroa mun kevyen hölkän ja kohtuuvauhtisen juoksun välillä. Hölkkä karkaa niin helposti liian kovaksi, enkä oikeestaan jaksa juostakaan sen kovempaa kovin montaa minuuttia.
Lenkin lopussa Endomondo näytti tosi hyviä lukemia: 1h 2min, 9,18 km, avg 6:45 min/km eli 8,88 km/h. Sain kasan pokaaleja, jotka lähemmässä tarkastelussa osoittautuivat mittavirheeksi :( Ilmeisesti Kehä ykkösen alitus oli gepsille liian rankka paikka, eikä softakaan osannut suodattaa pois tuota ihme poukkoilua. Piirsin punaisen viivan siihen, mistä oikeasti juoksin.


Tosi harmi, että toi on noin epätarkka. Eihän sitä tiedä, kuinka paljon virheitä muidenkin lenkkien statseissa on. Ei niitä voi pitää kuin suuntaa-antavina. Tasaisesti molempiin suuntiin tulevat virheet keskimäärin peruuttavat toisensa, mutta mulla on sellanen haisu, että näissä mun lenkeissä on enemmän liian pitkiä matkoja kuin liian lyhyitä. Voin toki olla väärässäkin.

Mulla on jo pitkään ollut tarkoitus mennä Tapiolan Ainoaan herkuttelemaan Funky Burgeriin ja Petri's Chocolate Roomiin. Eilen vihdoin mentiin ja syötiin Funky Burger ja Double Funky Burger, huh huh!


Burgerit oli isot ja todella hyvät, njam! Hintaa niillä oli 17,90 ja 22,40 eli melko kallista burgeria. Vaikka maku oli todella hyvä niin silti kyseenalaistan, onko mikään burgeri koskaan tuon hinnan väärti... Hyvän maun salaisuus selvisi ainakin osittain illan mittaan - vettä upposi kuin viikon aavikkovaelluksen jälkeen eli suolassa ei oltu säästelty.
Suklaat jäi vielä ensi kertaan, kun ei jaksettu edes noita burgereita kokonaan tuhota :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti