Sivut

perjantai 18. huhtikuuta 2014

Mitäs se PPP tarkoittikaan?

Oliko se 'pupilllit pullistuu päästä' kuten työkaveri ehdotti voimanostokurssilla?
Ei meinaan tahtonut löytyä kevyttä hölkkää tänään. Olisin mä milloin tahansa pystynyt lyhyen lauseen puhumaan, mutten jatkuvasti juttelemaan. Ekaa kertaa poikkesin noudattamasta ohjelmaa kirjaimellisesti ja tein sen sijaan ohjelman hengen mukaisesti. Tuossahan lukee 'kevyt hölkkä' ymmärtääkseni siksi, ettei vaadita aloittelijan omistavan sykemittaria, eikä haluta stressata liian tiukasti sykerajoista. Olettaisin tuon kuitenkin tarkoittavan, että sykkeen pitäis pysyä aerobisella alueella. Jos se ei tahdo siellä pysyä hölkäten niin välillä voi kävellä. Niinpä mä kävelin pari ylämäkeä, etten läkähtyisi.
Se oli siis viikko 7, päivä 3:


Endomondon mukaan 59 min, 8,14 km, average 7:15 min/km eli 8,28 km/h. Tosin Tekniikan Maailman testissä Endomondo näytti järestään liian pitkiä matkoja, enemmän kuin mikään muu vertailussa ollut vempele. Liikunta & Kuntoilu erikoisnumero oli muutenkin hyvää luettavaa - kannataa lukea, jos sen jostain saa käsiinsä. Itse löysin sen kahvihuoneen pöydältä ja otin kotiin lainaan pääsiäiseksi. Palautan sen sinne ens viikolla, että muutkin saa nauttia Juhapekka Tukiaisen lyyrisistä polkupyörien kuvailuista ja filosofisesta golfpohdinnasta :D

2 kommenttia:

  1. Mulla oli tänään kans tahmeeta. Olis pitänyt juosta 35 min kevyttä hölkkää ja sit 10 min kohtuullista juoksua, mut kun kevyt hölkkäkin tuntui niin raskaalta, niin sovelsin ja vaihdoin treenikertoja päittäin - eli lönkytin koko reissun kevyttä hölkkää.

    Jos mämmi vaikka auttais.

    VastaaPoista
  2. Kunnon vauhtimämmi-tankkaus ja ylihuomenna uusi yritys! ;)

    VastaaPoista