Sivut

lauantai 26. huhtikuuta 2014

Päiväni sankarina

Päivänsankarin päivä alkoi salitreenillä. Oman ruhon painolla irtosi muutama leuka ja loput tein kumpparin avustuksella, sinisellä 7 toiston sarjoja.


Kulmasoutua 3 pudotussarjaa, 8 toistoa joka puntilla, 20kg, 15kg ja 8kg, vuorotellen molemmin käsin eli tavallaan tuli aina vähän lepoa välissä, paitsi kyllä se tukikäsikin vähän tekee töitä. Eniten poltteli kylläkin alaselässä, koska se joutui pitämään yllä hyvää asentoa todella pitkään ja hartaasti.


Ja sitten löytyi siippa kameranvarteen! Hitsi kun se treenaa itsekin, eikä ole koko ajan kuvaamassa mulle ;)
Ylätaljassa 3 pudotussarjaa 40 kilosta 20 kiloon, 5 kilon välein ja aina 8 toistoa. Eniten poltteli forkuissa, mutta ote piti!Hauiskääntö käsipainoilla 3 pudotussarjaa, 6*15kg + 6*10kg. Tää sentään tuntui missä pitikin eli haubereissa :)


Kuvaamatta jäi lämmittely soutulaitteessa, vatsalihakset, kiertäjäjumppa ja face pull, koska niissä ei pääse lesoilemaan isoilla painoilla ;)

Ehdottomasti paras palautumiseväs päivänsankareille: Kakkugallerian kakkubuffet. Suosittelen!Kaakkujen jälkeen joillakin seurueemme jäsenillä oli vähän ällö olo (huom. ei minulla!) ja siksi suuntasimme vielä pizzalle. Ihanaa olla aikuinen, kun saa syödä jälkkärin ensin, jos haluaa. Ja ihanaa olla niin vanha, ettei ole pakko dokata jokaisen juhlan kunniaksi, jos ei halua!

2 kommenttia:

  1. Hei hyvää syntymäpäivää sulle! Ihan paras toi kakkupuffetti, määkin haluan. =)

    VastaaPoista
  2. Tattis! Tota vartenhan kannattaa jo ihan suunnitella makumatka Helsinkiin :)

    VastaaPoista