Sivut

maanantai 28. huhtikuuta 2014

KukkaiskirjoitustaTää oli Mäkelänkadun varressa uimahallin kohdalla. Polkasin sinne eilen pyörällä ja ihanan kevyesti kulki. Menomatka tuntui olevan pelkää myötätuulta ja alamäkeä, joten pelkäsin vähän kotimatkaa etukäteen. Vaan ekaa kertaa ikinä kävikin niin, että kotimatkakin oli myötätuulta ja alamäkeä. Pitää varmaan ruveta ajamaan Stadikallekin tota radanvarren pyörätietä, kun se on noin kevyt!
Uimahallissa oli tietenkin vesijuoksua kera Elämyskamelin. Kovasti odotetaan jo Stadikan aukeamista, joka tapahtuu kahden viikon päästä. Täyden kalenterin takia mä en kylläkään ehdi sinne vasta kuin kolmen viikon päästä. Se on kesä sit, kun Stadikalle pääsee :)

Iltapäivään puski yllätysvisiitti kummitädin luo konetta korjaamaan. Se retki venyi neljään tuntiin Windows 8.1 asennuksineen ja sit ei enää jaksettukaan mennä rangelle, kuten oli kaavailtu. Illaksi oli sovittu sali ja mä lähdin sinne sit golfpaidassa, kun en halunnut vaihtaa taas paitaa. Vähän oli outo olo olla väärässä paidassa salilla. Enkä vieläkään osaa ottaa kivoja selfieitä.


Pojat on sopineet treenaavansa kahdesti viikossa ja tällä viikolla treenit sattui peräkkäisille päiville aikatauluhaasteiden takia. Ei siinä paljon järkeä kyllä ollut. Lauantaiaamuna tehty leuanvetotreeni tuntui oikein tehokkaasti sunnuntai-iltana, eikä mitään voinut tehdä silleen kunnolla. Tein sit sen verran ku pystyin. Ihan tyytyväinen olen, että pystyin penkkamaan 60 kilolla 3 toiston sarjoja, eikä olkapäähän sattunut. Maastavetelin 65 kilolla toivoen, että siitä toipuu taas juoksukuntoon huomiseksi. Tänään on onneks lepopäivä, sillä oon sporttisunnuntain jäljiltä aika naatti. Jokohan kohta vois mennä nukkumaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti