Sivut

sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Selkälihaksia ja sisäfilettä

Enpä ole ennen tullut ajatelleeksi, miten paljon selkälihaksiakin tarvitaan kovassa penkkipunneruksessa! Tänään mavea tehdessä huomasin suorien selkälihasten olevan vähän väsyneet tosta selän keskivaiheilta. Ei siis alaselästä, jota eniten mavessa käytetään, eikä yläselästäkään, vaan tuosta vähän rintsikoiden alapuolelta.
Kohtuullisilla painoilla penkkiä tehdessä selkä ei oikeestaan tee mitään, mutta maksimiykkösessä selkä kannattaa vetää kaarelle, kuten kuvassa. En nyt osaa sen kummemmin selittää, miksi se auttaa jaksamaan paremmin, mutta niin se vaan on :)


Mä teen yleensä ruokaostokset Leppävaaran K-Supermarketissa, koska sen sijainti Galleriassa punttisalin alakerrassa on lähes täydellinen. Siellä on myös tosi mukava henkilökunta ja hyvä palvelu. Tänäänkin kysyin yhdeltä työntekijältä, etteikö lihatiski ole auki sunnuntaisin, kun olisin niin halunnut sisäfilettä. Mies totesi hetkeäkään empimättä "Onnistuu!" ja lähti kylmiöön hakemaan mulle lihaa. Eipä voisi parempaa palveluasennetta toivoa!

2 kommenttia:

  1. Sun otsikot on ihan niinku kauniista ja rohkeista :D

    VastaaPoista
  2. Hahaa, mä katsoin sitä muutaman vuoden joskus 90-luvun alussa :D

    VastaaPoista