Sivut

lauantai 7. tammikuuta 2012

Kivoja ylläreitä

Ostaa paukautin eilen uuden läppärin! Mentiin tutustumaan uuteen Verkkokauppaan ja tutkimaan Galaxy tabeja - tultiin kotiin läppärin ja Galaxy Note kännykän kanssa :D (kännykkä oli siipalle) Mun vanha Vaio täyttää 6v maaliskuussa ja siinä on jo vähän hitausongelmia videoiden katselussa sekä saaduista kolhuista johtuvia kuumenemis- ja latausongelmia. Uusi kone on myös Vaio, mutta Windowsilla, kun vanha on Linukalla. Saman merkkisyys on mulle on tärkeetä, koska sitten näppäimistö on samanlainen eli pika/erikoisnäppäimet on samoissa paikoissa, joista niitä refleksinomaisesti haen. Tää vaikuttaa ihan kivalta kaverilta :)

Vaikka ATK-laitteistoa löytyy nyt enemmän kuin laki sallii, en silti ollut katsonut interweebiosta, mitä tänään piti penkkiohjelman mukaan nostaa, joten sovelsin seuraavanlaisen setin: 4*2*70kg ja  vielä 4, 6, 6 *60kg.
Siinäpä se toinen kiva ylläri, että jaksoin noin hyvin nostella, vaikka lämmitellessä rintalihakset tuntui jotenkin jäykiltä - siltä kuin ne kaipais venyttelyä, eikä olis vielä ihan täydellisesti palautuneet.

Kolmas kiva ylläri oli paino: 85 tasan. Ihan kiva, että se mun ennakoima suuri päivittäinen vaihtelu sattui alaspäin :D ja ihme myös, kun miettii sitä herkkujen määrää, mitä tuli syötyä joulukuun loppupuolella! Ilmeisesti ihmiskehon painonsäätelymekanismi on todella nerokas aparaatti, joka vastustaa tehokkaasti sekä painon nousua että laskua, jos keho on sen mielestä nyt juuri sopivassa painossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti