Sivut

torstai 19. tammikuuta 2012

Street dance

Kieltäydyn sanomasta, että mulla olis vain kaksi vasenta jalkaa. Mä olen Katti, joten mulla on myös kaksi oikeaa jalkaa :D Noin suomalaisten insinöörien asteikolla olen mielestäni ihan hyvä tanssimaan vaikkapa baarissa, mutta tanssillisissa jumpissa en ole koskaan käynyt. Lukioaikana kävin kahdella muutaman päivän tiiviskurssilla tanssimassa hiphoppia ja reggaeta ihan hyvällä menestyksellä. Siinä kaikki mun tanssiharrastukset.
Siltikin väitän, että street dance tunti oli vaikea ja ohjaaja ei paljonkaan ohjannut. Hän ei kuvaillut sanallisesti tehtäviä liikkeitä, näytti vain mallia. Eri askelilla ei ollu nimiä, eikä ohjaaja juurikaan huudellut ohjeita sarjaa tehdessä, esim. kumpi jalka milloinkin lähtee astumaan. Jotain pystyi tekemään niin kauan, kun ohjaaja näytti mallia, mutta kyydistä tippui heti, kun ohjaaja kääntyi katsomaan meidän touhuja. Ei siellä kukaan muukaan täysin messissä ollut ja meitä kokonaan ulapalla seilaavia oli muutama. Silti mun keskisyke oli 132. Näköjään ainut tapa tehdä PK-treeniä on olla melkein tekemättä ;)
Ei toi tanssi oo mun juttu. Pystyisin varmaan oppimaan tuonkin sarjan aika hyvin, jos kävisin tunneilla joka viikko, mutta kun mua ei jaksa kiinnostaa. Ei sen sarjan oppimisesta olis mulle mitään iloa. Paljon enemmän iloa ja hyötyä olis jostain lyhyemmistä ja helpommista muuveista, joita vois sit esitellä vaikka firman bileissä, joissa usein muodostuu sellanen piiri ja kukin vuorollaan käy keskellä pelleilemässä :)

4 kommenttia:

 1. Joo mullekin kaikki vähänkin koreografiset tunnit on ehdoton nou nou :D muo ei ole luotu siihen hommaan :D Ja joo, ei kiinnosta. Tykkään kyllä tanssia jos lähden bilettää, mut sitä ei lasketa...sitä tapahtuu niiiiiin harvoin tänä päivänä ;)

  VastaaPoista
 2. :D mulle tulee ongelmia jo jos jumppatuntien lämmittelyissä on jotain askelkuvioita - en edes käy millään 'tanssillisilla' tunneilla..

  VastaaPoista
 3. Mä liityn samaan tanssijumppien disliketyskerhoon. Niissä täytyy keskittyä liikaa! Mulla harvoin askeleet sujuu open tahtiin tavallisella sivulle-viereen-tunnillakaan, mutta en välitä yhtään. Tanssijumpissa tuntuu siltä, kuin pitäisi välittää. Lisäksi koska olen niin huono, olen myös hieman nolona siitä että olen niin huono. Muissa jumpissa tai muussa liikunnassakaan ei nolota (paitsi ala-asteella ringetessä nolotti).

  VastaaPoista
 4. Ihme kyllä, mua ei tällä kertaa nolottanut. Varmaan siksi, kun jumppa oli niin pirun vaikea, ettei sitä kukaan olis osannut!

  VastaaPoista