Sivut

sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Body balance

Back to business. Ei noussut 80 kiloa vielä eilenkään. Sovittin siipan kanssa, että jos se ei nouse ensi lauantaina niin sit treenataan myös Floridassa :D Siippa kun haluis treenata lomallakin, mut mä olen sanonut ei, koska en halua tuhlata siellä aikaa sellaseen puuhaan, jota voi tehdä kotona pakkasessakin!

Tänään kävin aamupäivällä Elämyskamelin kanssa Mäkelänrinteessä vesijuoksemassa (kunnon juorukaravaani ;) ja sit iltapäivällä Satsissa testaamassa body balancea. Hyvin jaksoi kaksi liikuntasettiä päivässä, kun molemmat oli aika kevyitä.

Mulla ei ole mitään body balancessa tarvittavia ominaisuuksia! Mä en veny, enkä väänny, enkä pysy missään staattisissa pidoissa - en edes siinä ylöspäin-pyllistys-asennossa, koska hikikäpälät liukuu kumimatolla ja asento luhistuu :D
Varmaankin mun pitäis tehdä enemmän kehonhuoltoa ja venyttelyä, kuten melkein kaikkien bodareiden, mutta toi tunti ei olis mielekkäin tapa tehdä sitä. Siellä oli niin paljon kaikkea vähän turhan ja epätehokkaan tuntuista pylleröintiä. Tunnin lopussa vielä maattiin 5 min selällään rentoutumassa! Ehkä mä en sit ole tarpeeks tärkee ja kiireinen businessnainen, kun voin kyllä maata lahnana ihan stressaamatta kotonakin ;)

Onneksi ilmastointi oli laitettu pienemmälle body balancen ajaksi niin ei tullut kylmä. Spinningsalissa tukka melkein hulmus tuulessa ja street dance tunnilla yks tyyppi veti verkkatakki päällä koko tunnin, kun ohjaaja ei saanut tuuletusta säädettyä. On vähän eri tasoinen ilmastointi, kun jo rakennesuunnitteluvaiheessa oli tiedossa, että tiloihin on tulossa jumppasali. Yllättäen punttiksen puolella on silti aika lämmintä. Seinäpömpeli näyttää vain 23 astetta, mutta se tuntuu tosi kuumalta. Meidän omalla salilla on selvästi viileempää, jopa vähän liian viileetä mun makuun, mutta pojat tykkää.

Kuka muuten tunnustaa eilen linkittäneensä tänne? Ennätykselliset 123 kävijää päivässä ei voi olla sattumaa ;)

3 kommenttia:

  1. Haha, balance on vähän niinku jooga. Jotta sä saat siitä tehot irti niin siellä pitää käydä useempi kerta. Monella alottelijalle menee esim. eteenpäintaivutukset vaan venytykseks, vaikka oikeesti siinä kuuluu nostaa häntäluuta ylöspäin, aktiivisesti ja pitää koko ajan vatsa ja lantio tiukkana - ei siis silleen että ois vaan siinä ja venyis. Sanon tän, koska tän hetken balancessa ei oo yhtään turhaa pylleröintiä ;), ne on kaikki tehokkaita liikkeitä. Itte kävin balancessa pakotettuna useemman kerran ennen ku aloin tajuumaan sitä ja nyt vihdoin tykkään siitä jo jonkun verran. Ei vedä vertoja joogalle mutta kuitenkin, tekee tosi hyvää mulle kun oon niin paska täs kehonhuoltohommassa.

    VastaaPoista
  2. Niinhän se on kaikissa lajeissa, ettei ekalla kerralla vielä osu nappiin. Jopa punttiksella täysin uusia liikkeitä pitää tehdä monta kertaa ennen kuin opin tykkäämään niistä. Se ero on siinä, että punttiksella mä sentään tunnen pystyväni oppimaan ne uudet liikeet, kun taas tuolla se tuntui ihan utopialta. Esim. kädet kiinni selän takana ja venytys ylöspäin... Ei toivookaan näillä penkkaajan rinta- ja olkapäälihaksilla!

    VastaaPoista