Sivut

tiistai 17. tammikuuta 2012

Voihan superdieetti soikoon!

Katsottiin eilen eka jakso. Tässä päällimmäiset tunnelmat ;)
Jutta-rukka on aika vieraantunut todellisuudesta. Luulee näyttävänsä tavalliselta perheenäidiltä, kun todellisuudessa tavallinen perheenäiti on aika paaaljon tukevammassa kunnossa.
Jutan esitellessä reisiään siippa totesi: "Sillähän on ihan v**tun pienet jalat." Siltähän ne voi näyttää mun muhkeisiin reisiin tottuneelle ;)
Jutan asiakas Piia sanoi, että häneltä on mennyt monta vuotta hukkaan ylipainon kanssa - nyt on pakko onnistua. On todella surullista, jos joku kokee elämän menevän hukkaan ylipainoisena. Vaikka mä haluaisin laihtua, en ole koskaan kokenut noin. Elämä on kivaa ja voin tehdä ihan mitä haluan tämmöisenäkin.

Bull Mentula on aika tyly jätkä, enkä usko tuon tyylin iskevän suurimpaan osaan ravintoneuvontaa kaipaavista ihmisistä. Uskon useimpien ylipainoisten tarvitsevan enemmän psykologimaista lähestymistapaa, jolla selvitetään liian syömisen taustalla olevia ongelmia, eikä tuollaista vääpelimäistä käskyttämistä ja pelottelua. Pelkäänpä, että Piia päättää vaikka istua seipään nokassa vuoden verran, mutta jojottaa takaisin, kun Fitfarm valmennus päättyy. Hellempi, kokonaishyvinvointia korostava elämäntapamuutos olisi kestävämpi ratkaisu.

Ai niin, ja Veikko oli ihana! :D

Mulle itselleni ei kuulu sen kummempaa kuin, että kävin tänään firman salilla polkemassa spinningpyörää tasan yhden tunnin keskisykkeellä 148. Ihanaa!

7 kommenttia:

 1. Olen samaa mieltä kanssasi.
  Ruoan suhteen pitäisi aina selvittää taustat. Miksi syö miten syö? Syömisellä yleensä korvaamme jotain muuta joka mättää elämässämme tai yritämme jotain tunnetta saavuttaa ruoalla jota emme saa parisuhteista ym. Joillain on kontrollia syömisellä jne. Ei voi vain sanoa, tee näin ja näin ja sitten asia selvä. Pitäisi alkaa työstää niitä taustalla olevia tekijöitä ja kun ne saa korjattua niin suhde ravintoon voi muokata helpommin.

  VastaaPoista
 2. Samaa mieltä olen myös minä! Jostain syystä mulle jäi sellainen käsikirjoitusmainen tai "näytelty" mielikuva vähän liikaa koko pätkästä tuon vääpelimöisyyden lisäksi. Ja juurikin samaa mieltä, mitä Sara sanoi noista taustalla olevista tekijöistä. Ei kauheasti nspiraatiota katsoa seuraavaa pätkää...

  VastaaPoista
 3. Itselleni jäi tuosta ohjelmasta vähän sellainen fiilis, että varmaan moni joka odotti sen alkamista pettyi. Ohjelmaa mainostettiin tyyliin "Treeni alkaa kotisohvalta" radiomainoksissa toitotettiin että Jutta tulee kotiisi joka keskiviikko ja siitä lähtee treenit käyntiin. Ohjelmassa ei kuitenkaan annettu juurikaan (mielestäni) mitään käytännön vinkkejä liittyen liikuntaan, ruokailuun tms. Siinähän vain seurattiin muiden treeniä ja Jutan elämää. Minua henkilökohtaisesti ei asia haitannut ja varmaan huomennakin katson ihan mielenkiinnosta toisenkin jakson :) Muo lähinnä kadehdittaa Jutan tekoripset ja rakennekynnet, oispa itelläkin varaa ylläpitää niitä :D Ja noihin Go Fat Go prokkiksiin ym. olenkin jo ottanut kantaa blogissani. Siinähän mennään just tälle jojo diettaussektorille ... kun pitäs löytää se tolkku ihan siihen jokapäiväiseen elämään. Itsekin olen siis ton GFG homman kokeillut ja totesin, ettei palvele minua millään tasolla ;) Pitäsköhän lähtee nukkumaan :D tässä vielä maitorahkaa raakana vetelen nassuuni :D

  VastaaPoista
 4. Mä en voi sanoa pettyneeni ohjelmaan. Olin nähnyt vain TV mainoksen etukäteen ja sen perusteella odotin shown olevan feikkiä itsekehua ja fitfarmin markkinointia, vähintäänkin myötähäpeää herättävää tai pahimmillaan säälittävää wanna-be julkkistelua. Mut ei se oikeestaan kauheen paha ollutkaan. Katsotaan kyllä toistekin.

  VastaaPoista
 5. Katsoit eilen ekan jakson, etkä ilmeisesti katsonut kovin tarkkaan..?.
  Jaksossahan sanottiin että Piian päätä valmensi mentaalivalmentaja Varpu, ei Mentula. En tajua miten tämän on voinut missata, mainittiin ohjelmassa monta kertaa! Ja jos Piia tuli valmennukseen ja myönsi ettei ole ohjeita nouttanut on mielestäni jonkun aikakin herätellä tätä naista vähän tylymmillä kommenteilla. Jos Piia myönsi että on jättänyt aterioita väliin ja muutenkin lipsunut syömisessä olisko Mentulan pitänyt todeta, että ''Ei se mitään'' ja silittää Piia päähän? Mielenkiintoista myös kuinka syvällisiä analyysejä Jutasta teet yhden ohjelman perusteella, vitustako sä oikeasti tiedät mikä sen käsitys on kotiäideistä saatika sitten todellisuudesta? Mä vaan oon niin samaa mieltä kun Bull: ''Kyllä läski aina selitykset keksii''

  VastaaPoista
 6. Tsekkaapa huviksesi tän postin time stamppi ;)

  VastaaPoista
 7. jutta-analyyseihin ei vuosiluku onneks vaikuta.

  VastaaPoista