Sivut

perjantai 20. tammikuuta 2012

Urkintaraportti

Utelias Urkintalomake on kerännyt yhteensä 15 vastausta, joista viimeinen tuli tänään. Kiitos kaikille vastanneille! Lomake toimii edelleen, jos Matti Myöhäinen lukee tätä ;)
Wufoo:lla voi tehdä tuloksista halumansa näköisiä raportteja, joihin saa tekstin lisäksi esim. piirakkakaavioita ja pylväsdiagrammeja:

Pylväistä sitä ei enää näe, mutta yksittäisiä vastauksia katsomalla huomaa, että mun lukijat jakautuu kahteen ryhmään: Laihdutuskaverit ja Bodauskaverit. Tyypillinen Laihdutuskaveri on kiinnostunut laihdutusponnisteluista, muttei niinkään treeniraporteista tai penkkituloksista. Bodauskaveri puolestaan ei kiinnostu laihduttamisesta vaan haluaa kuulla treeneistä. Lisäksi on kolmas ryhmä, Livekaverit, jotka eivät taida jaksaa lukea kovin aktiivisesti, koska heistä kukaan ei vastannut kyselyyn ;)

Vapaita kommentteja en viitsi tänne laittaa, mutta sanottakoon sen verran, että niitä oli oikein mukavaa lukea. Yhtään trollia tai provoa ei ilmaantunut - en ole tarpeeksi kuuluisa, että kukaan vaivautuisi :D Kysely myös paljasti pari kivaa yllätyslukijaa, joiden en tiennyt täällä käyvän. Terkkuja heille :)

Wufoo näyttää myös kiintoisaa analytiikkaa, esim.Tulikohan kaksi vastausta oikeasti Pohjois-Amerikasta? Vai onko analytiikka erehtyväistä? Mitättömillä interweebiotiedoillani sanoisin, että jollain jenkkifirman koneella voisi olla jenkki-IP tms... Vain yhdellä vastaajalla oli nimimerkki, jota en ollut koskaan ennen kuullutkaan, joten hän voisi olla mistä päin maailmaa tahansa. Muiden olen juttujen perusteella olettanut majailevan Suomessa.

Bloggerin oman analytiikan mukaan täällä blogissa käydään joka viikko 10-20 kertaa Venäjältä ja USA:sta samoin. Lisäksi listalla pyörii lähemmäs 10 muuta maata, jokainen muutamalla hitillä. Vaikea uskoa, että mulla olis oikeita lukijoita noin monessa maassa ;) Joko maan tunnistus ei ole pettämätön tai ulkomaalaiset päätyvät vahingossa vieraskieliseen blogiin yläpalkin "Seuraava blogi" -linkistä.

2 kommenttia:

  1. Mä en haluu olla laihdutus- enkä bodauskaveri vaan livekaveri, mut kyl mä luen! Mä luen ihan joka päivä, mut mä en a) osannut, b) jaksanut enkä oikeastaan c) halunnutkaan vastata. En innostu blanketeista.

    VastaaPoista
  2. Sä oot ihan täysiverinen Livekaveri!
    Aina pitää vähän spekuloida ;)
    Mut kiva, että jaksat lukea usein :)

    VastaaPoista